Popular Posts

kisah-kisah kue

sOwie yerr..

16 December 2010 ·

Actually bukan ada buat kesalahan apa2 pown...hehe. cuma ada sedikit kekeliruan yang membuatkan aku terasa nak mintak maaf lak...mintak maaf yer buat pengunjung blog yang jenguk blog aku nie tapi meraba2 tercari dimana nak takan follow..pagi tadi aku baru edit cikit untuk bahagian follow..
sekarang nie juz tinggal icon follow je macam nie : 


so kenala tekan yer..then barula dapat follow..


tapi...tapi...dan tapi...nak ucap mekasih bebanyak buat blogger yg blognyer kiut-miut nie...blog cik fiqah alias yang sudi bagi award nie coz jadi follower nye yg tersangat kiut..huhu..thanks taw..


sape2 yang nak award nie leyh la bkunjung ke blog beliau..klik la cnie Tinta Pawana Bingkisan Kejora..
ok selamat malam sume...


2 tengah goreng:

Fiqah Alias said...
December 20, 2010 at 10:29 AM  

yeaahh...akhirnya..fiqah dapat jugak follow awk..hik3...sorila fiqah dh lame meraba dlm kegelapan mncari button follow tu...huu~ btw,thanx ehh sudi trimer award dr fiqah tu yer...(^.~) keep in touch k..??

muhamad zairi bin marzuki said...
December 20, 2010 at 10:15 PM  

ok fiqah...thanks coz follow..hehe..worang kata biar lambat asal selamat..thanks award dr fiqah tue..

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat