Popular Posts

kisah-kisah kue

Tasha Manshahar & Syed Shamim

27 February 2012 · 0 tengah goreng


Assalamualaikum wbt..tetibe ad member kt FB postkan video nie kat wall..mula2 cam was2 nak tengok..tapi xpela layan jela malam2..xsangka pulak "sedap dowhh sora depa"..comel...releks santai...dan cool..Aku terjah2 n terjumpalah CloraStudio's Channel kat youtube..stakat ni dah ad 4 video yang diupload..hope lepas nie depa nie akan muncul dan menyerlah cam yuna n najwa latif..

Apa kata hampa pun layan sama na..klik kat bawah ni k..Opps be4 tue juz nak bagitaw..

Antara video2 yang ad...

1. Hati Ini
2. Bengang
3. Be Mine
4. Mr. Saxobeat

Ok leyh klik bawah nie untuk melihat sendiri bakat mereka nie..

layan cikit bawah nie...cool...Mr. Saxobeat


Dan aku rasa lagu Be Mine ni bermula dari FB...eh samala cam lagu najwa latif..tapi yang nie lain banyak..huhu. cam remix English n BM..terbaekk..tdo dulu..



Carta Aku - Raja Lawak 6 Minggu Ke-5

11 February 2012 · 3 tengah goreng

MINGGU MUSIKAL KOMEDI (musikalnya ada tapi komedinya kurang..napa erkk..)
Untuk download...KLIK SINI @ KLIK SINI (minggu 1-5)
Assalamualaikum wbt..dah 3 pagi rupanya..huhu.Aku nak kongsi cikit carta penilaian aku bagi persembahan para peserta Raja Lawak 6 bagi minggu ke-5..Dari yang wangi hingga paling busuk (jangan marah hanya nilaian seorang peminat setia Raja Lawak)

  1. ZERO
  2. SELAK
  3. 2YOL
  4. SHIRO
  5. SKEMA
  6. GMAN
  7. ALBOB
  8. CUIT
  9. RIKI
  • ZERO : paling terbaek malam ni, perwatakan 3 adik beradik KRU menjadi..dengan persembahan musikal yg menghiburkan
  • SELAK : watak usop wilcha menjadi walaupun kadang2 terpikir gak nape 100% tiru gaya usop..tapi walaubagaimanapun kelakar..xkisahla buat apa pun janji kelakar..
  • 2YOL : suka dengan kisah pendekar yang dibawa..persembahan bersahaja..good job.
  • SHIRO : hantu yg stylo,persembahan ok, dan prestasi persembahan maintain dalam 5 minggu ni
  • SKEMA : watak org asli banyak membantu..yang sorang lagi kena ubah cikit gaya persembahan sebab bila tengok (asal dengan mamat ni..haa..??).camtula dalam hati..xterluah dengan kata2..
  • GMAN : lawak ok..lancar juz cam skema gak sorang lagi kurengla..
  • ALBOB : permulaan ok tapi lama2 ke laut..ending xsesuaila cam main bedal ja..aku suka gak team ni sebab minggu2 yang lepas cukup menghiburkan..
  • CUIT : jerit banyak sangat.yang tu jadi masalahnya..bila jerit, apa yang disampaikan xdapat difahami..aku orang utara dan aku minat bila sleng2 utara dibuat komedi..tapi malam ni kurang cikit dalam persembahan..
  • RIKI : permulaan dah bosan..mintak maaf banyak2, diorang mencuba tapi komedi tu xdak..2 minit awal kosong dan hanya sekadar dialog semata2..lawak xmenjadi..
p/s : senarai yang berwarna merah tersingkir dalam minggu ke-5..(persembahan mereka agak bagus dan ada persembahan dari peserta lain yang kurang berbanding mereka..nasib xmenyebelahi..) sepatutnya para peserta kena amik contoh persembahan, idea2 dan cara penyampaian yang dapat dilihat semasa musikal komedi Maharaja Lawak Mega..

selaut-laut persembahan musikal komedi si amir pun itu yang jadi lawaknya...haha
this is best bro..bak kata nabil..



Tanah Tumpahnya Darahku

01 February 2012 · 1 tengah goreng

Assamualaikum wbt..
Hanya sekadar entri pendek..Alhamdulillah tadi aku baru saja terima jersey yang aku beli secara on9 dekat PAKZUE ..Maka dengan ini lengkaplah koleksi jersey Malaysia away dan home..Lengan pendek dan juga lengan panjang..Ditambah pula dengan sehelai t-shirt harimau malaya..terbaek!!!..

Selamanya....Harimau Malaya...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dalam perancangan waktu terdekat ni..
1. Sweater Malaysia Home
2. Travel Polo Malaysia Hitan/Home/Away
3. Training Malaysia Away/Home/Hitam
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 
 

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat