Popular Posts

kisah-kisah kue

Raya & Si Dia 2012

23 August 2012 · 0 tengah goreng

Assalamualaikum wbt...Alhamdulillah hari ni dah masuk raya ke-5, pejam celik dah 4 hari kita menyambut lebaran..huhu..Semalam raya ke-3 aku mengambil kesempatan untuk menyambut raya bersama si dia..dengan cara yang sederhana..lalala

naik bas sama2...naik feri sama2...mengimbau kembali zaman2 ketika sekolah dulu.sangat naiisss..

 perjalanan terhenti di Pizza Hut Queensbay Mall..hehe..

Kami berdua ni nampak je kecil dan kurus tapi bila makan, memang selera yang amat..xsedar dah termakan terlalu banyak...hehe..

Seharian bersama si dia..mybe ini adalah last dapat keluar beraya bersama..Next year, sia dia dah mula bertugas di hospital, so hari raya terpaksalah bekerja..hmmm..






Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433H

17 August 2012 · 0 tengah goreng

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera buat semua..

Dikesempatan ini saya "Muhamad Zairi Bin Marzuki" bersama pasangan saya yang masih belum diijabkabulkan lagi "Siti Haslina Hasni Bt Wan Chek", dengan ingatan tulus ikhlas ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan "Selamat Hari Raya Aidilfitri 1433H bagi tahun 2012" ini buat semua rakan2 blogger dan juga seluruh warga Malaysia yang beragama Islam..

Tangan dihulur memohon kemaafan sekiranya ada menyakiti mana2 pihak..Mengharapkan Aidilfitri kali ini kita semua bermaafan sesama kita dan meraikannya dengan penuh gembira dan bersyukur..

Doodle raya nie khas aku buat untuk semua rakan yang mengenali..Salam Aidilfitri semua ...=)

(klik gambar utk lebih jelas)

Setitik embun dipohon rimbun,
Di atap nipah air bergenang,
Dosa bertimbun mohon diampun,
Salah dan silap jangan dikenang.


p/s : kepada semua rakan2 blogger yang pulang ke kampung halaman tu, berhati-hati ketika memandu ya dan mendoakan semuanya selamat sampai ke destinasi..dan buat adik2 kecil, jangan main mercun..nanti orang beraya dirumah, korang beraya di hospital..hoho 









t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat