Popular Posts

kisah-kisah kue

i loike u loike

22 May 2012 · 0 tengah goreng

Assalamualaikum wbt..hmm, entri diteruskan lagi..kali ni just suke-suke menaip..buat pertama kalinya berjalan-jalan disekitar Ibu Kota Kuala Lumpur..Bagi yang bermastautin disana mungkin dah bosan..ahaha..Alang-alang dah sampai KL, lepas tengok bola, jalan-jalan lah pulak..bersama si dia..bakal pemaisuri hidupku..

di berjaya times square..jalan-jalan n makang-makang..nak naik menatang alah tue tapi mahal gila siot tiket dia time hujung minggu..
berselera makang..bekpez dan makang tengahari..belom makang dah muka penat..tapi alhamdulillah habis juga..rezeki jangan ditolak..hehe


p/s : thanks sebab sudi teman jalan-jalan..terutama ajar naik LRT n komuter..haha..jakun gila dapat naik menda tu..kat penang pernah naik ketapi bukit bendera ja..ngee..=P


The Red Warriors Piala FA 2012

· 0 tengah goreng

Assalamualaikum wbt..entri kali ni hanya nak share beberapa gambar ketika debaran2 sebelum perlawanan di antara Kelantan bertemu Sime Darby untuk Piala FA 2012 yang berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil..yang penting "Aku turut berada di sana..Oyeah!!"..

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Aku sangat teruja sebab pertama kali berada di stadium menyaksikan perlawanan akhir bola sepak secara langsung..Di tambah pula dengan ribuan2 penyokong yang penuh sesak..walaupun tak ada kena mengena pun dengan pasukan kelantan tapi aku tetap sokong sebab aku peminat bola sepak tanah air..


p/s : teruja bila dalam stadium..kagum dan terhibur tengok gelagat penyokong2 yang bertubi2 bagi semangat buat pasukan kesayangan..TRW go more kelate go more..paling best time "buat ombak" - sime darby punya fans pun join sekaki..hehe




gomo kelate gomo

12 May 2012 · 0 tengah goreng

Assalamualaikum..jersey dah sampai, debaran kian terasa..hehe..


maka dengan ini diisyitiharkan bahawa jersey ini akan diguna pakai ketika perlawanan berlangsung...sekian terima kasih..=)

The Red Warrior






doodle #3

11 May 2012 · 0 tengah goreng

Assalamualaikum wbt..malam nie proses melukis doodle diteruskan..doodle cik misi telah siap..aku xpandai nak guna apa2 software, juz lukis guna microsoft excel dan warna menggunakan application paint..huhu..

di bawah ni adalah gambar doodle cik misi yang telah siap - sebelum dan selepas diwarnakan
maaf bila diwarnakan, lukisan doodle agak xteratur garisannya..xpandai..

masih dalam proses mencuba dan belajar..apa-apa pun ada kemajuan bagi diri..hehe..ok banyak la dari doodle yang pertama dulu..huhu..

k salam..=)






jersey oh jersey

08 May 2012 · 0 tengah goreng

Assalamualaikum wbt..debaran final piala FA kian dirasai terutamanya bagi penyokong TRW..okey xnak sembang panjang2..so, entri kali ni hanya sekadar entri kosong, n nak bgitahu yang aku beli jersey..jersey apa..?? The Red Warrior la..semangat nak ke stadium 19hb nih..dari penang terbang ke Stadium Bukit Jalil..

 dengan bangganya menanti ketibaan beliau..huahua.

next jersey...hmmmmmm..

 design terbaru bagi adidas F50 dan nike T90..naissssss...


p/s : aku dah jadi gila dengan stok2 jersey..nanti nak buat koleksi penuh 1 almari..haha




BEBOLA BSH 2012..=P

03 May 2012 · 0 tengah goreng

Assalamualaikum wbt n salam sejahtera..

Penghujung bulan bersamaan dengan 30hb april yang lalu telah berlangsungnya pertandingan bola sepak 9 sebelah anjuran Boon Siew Honda di padang sony bagi tahun 2012..Buat pertama kalinya pasukan Maintenance telah sertai, haha memang nampak sangat nak keluar awal2 saringan..

 nindia setiap pasukan yang sertai pertandingan yang berlangsung..PACHU FC adalah pasukan bagi maintenance crew..


acara perasmian dimulakan dengan sepakan2 power yang diambil oleh org2 besor BSH dari JAPAN..nama xdpt disebut..rahsia..haha..gaya da mcm CR7..

yang ni macam gaya siapa pula..??leret saja..goollllll...!!!!

 niiiiiii...nindia..!! pasukan PACHU FC..cukup2 11 orang..3 orang xdapat join..sorang balik klate,sorang balik ganu, sorang lagi tayar pancitla plak..adesss..
Soalan...??apa maksud PACHU..?? hmmmm..cer cari dan pikir2kanlah...sengal betoiii..
tudia....tudia...sesi memanaskan badan..1 2 sikit..suma star2 ni..haha

 eh...sapa plak ni..??yang pasti bukan dari pasukan aku..terpikat plak dengan gambar ni, so share sekali..sebab kalah or menang aku pun tak tahu..mungkin stress kot..hehe..our MJ BSH..


kredit to abg sidi kita yang snap2 pic nie..


SEKIAN..



t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat