Popular Posts

kisah-kisah kue

aWak..hEhe..

29 October 2010 · 4 tengah goreng

awakk...
Ooooo....awakk...


urmmm...


sebenarnye saya malu
la bila jumpe ngan awak..

kehadiran awak buat
saya gembira selalu..


tapi...kadang2 saya berfikir..
layak ker saya buat awak...??

awak...tiap2 malam
saya terfikirkan awak..


itu buatkan ati dan
jantung saya berdebar2 taw..


tapi saya pown tawu yang awak
pown sayang saya..hehe


m3mor! aLam skOl

27 October 2010 · 0 tengah goreng

kalau flash back balik alam persekolahan 
memang macam2 perkara yang berlaku.
ada yang best dan ada juga yang xbest tapi bila 
mengenangkan mesti nak tergelak..hahaha.
meyh tengok2 balik err...
kalau ada yang kurang tue leyh r korang tambah2 yer..
 
BERKAWAN
"Aku zeri, nama hang sapa? ohh Akmal..aka Abang Ramlee"

USHI2 AWEK
"Weyh...awek tue cun rr..jOm ushi ramai2 sampe dia rase malu"..ngeh2

r3d wArr!oR

· 0 tengah goreng


Dipetik dari akhbar "KOSMO"..27 Oktober 2010..


MAHAL, zalim dan cekik darah. 
Itu antara rungutan peminat setia pasukan
The Red Warriors

jadUal stuDy

26 October 2010 · 0 tengah goreng

Nie jadual study aku untuk final exam...
wahhh...
colourful dan entah ape2...
ntah terikut ke tidak..haha...


chaiyok...chaiyok...zairey..!!!


lawOk2..

· 0 tengah goreng

aku memang terhibur bila tengok cite animasi pendek yang disiarkan kat ntv7...
walaupun kejap ja tapi memang cukup kelakar..
korang mesti penah tengok
"The Owl"..
layan..hehe
1. Ball trap

 

pOcoyO

24 October 2010 · 0 tengah goreng


meyh kita rehatkan fikiran menjelang final exam 
nie dengan menyaksikan kartun 

haha..
setelah diperlihatkan oleh bro ayub di facebook..
aku mencari2 kembali koleksi2 kartun pocoyo 
yang aku ada untuk dikongsi bersama yer...
memang bez taw...
layannn...

Kedah vs Kelantan

23 October 2010 · 0 tengah goreng




malam nie perlawanan penentuan untuk mara ke final..
sama ada pasukan kedah ataupun kelantan..
aku xsabor nak tengok sape yang layak 
walaupun malam nie siaran RTM tunjuk 
n.sembilan lawan johor fc..
huhu..
pape pown aku menyokong pasukan kedah..
hahaha...

"pulun kedah pulun"



.Q.U.A. .A.N.W.A.R.Y. - .C.I.N.T.A. .R.O.B.I.H.A.H.

22 October 2010 · 0 tengah goreng

 nie lagu yang baru dengar tadi masa rancangan 
"Nasi Lemak Kopi O"..
aku rase lagu nie macam best.sO, 
aku nak kongsilah kat cnie...
artis baru lagi...
layan..




betOl kan??

21 October 2010 · 2 tengah goreng

Dipetik dari majalah APO? edisi 268, aku tertarik dengan ruangan nie 
"Peribahasa Dulu & Peribahasa Sekarang" 
yang ditulis oleh "Cerpelai"..
salah satu daripada warisan nenek moyang kita ialah peribahasa. 
Dengan menggunakan
beberapa baris ayat, sesuatu keadaan itu boleh diterjemahkan secara tidak langsung
ataupun secara langsung. 
Cuma zaman sekarang ni peribahasa dah banyak yang
ditukar supaya sesuai mengikut peredaran zaman. 
Bak kata Sathiya "sudah tukar ka?"..
Tukar jadi apa..?? Bak kata nabil "Lu Pikirla Sendiri.."...hehe

esOk...esOk...&...esOk..

20 October 2010 · 0 tengah goreng


Dari minggu lepas sampaila hari nie...
ayat keramat yang selalu aku dengar


ESOK...ESOK...ESOK

nie la yang jadi kat aku..
sepatutnya aku present mini project dari minggu lepas 
tapi lecturer mintak penambahan cikit. 
sO, isnin la ingat nak present..
nak dijadikan cerita pulak dari isnin sehingalah rabu..
asal nak datang jumpe jek mesti xde kat bilik.. 
bila di kol esok datang...
dalam hati ada rase nak marah tapi....

urmm..sabor jela..
tadi pown sama..tataw la sok macam mana..
kalo dengar ayat keramat
"esok"
lagik..aku rasa aku anta terus jela report, 
xpayah nak present2 dah.. dapat markah cikit pown cikitla... 
bukan apa kalo ditangguh2 nanti mengganggu masa lak..
urmmm...ntahla..


amE...Epy bEzday...

19 October 2010 · 0 tengah goreng

Hari nie 19hb Oktober 
adalah hari lahir member baek aku sOrang nie..

 
"AMIRUL HASNOR BIN AMINNUDIN"

giler lak pic nie..kacak kowt..
tengok r aku gak yang tolong snap..haha..
semalam nak wish dah..nak sambut die jauh,
dOk reja kat perak skunk nie..pape pown 
sempena ulang tahun kelahiran ko nie..

.p.a.n.t.a.i.

17 October 2010 · 0 tengah goreng

Nie antara pic2 yang sempat ak snap...giler tataw nak p mana..
pusing punya pusing laz2 stOp kt blakang 
R&R be4 smpe bgn ajam..


abe kito tngah dok mengai...
ikan xdapat2 gak lagik..haha..tp panorama cantek..
time matahari dah nak tenggelam..

.T.I.L.U.

16 October 2010 · 0 tengah goreng

Dalam minggu nie aku asyik terdengar lagu2 TILU  ja...
sO,kesempatan nie leyh r 
kOngsi kat cnie..layan samer yer..
hehe..

1st Song - Ku Bukan Aku


  Lirik Lagu Ku Bukan Aku - Tilu

ape2 aje

14 October 2010 · 0 tengah goreng

malam nie terasa jari-jemari seakan-akan mahu mengupdate blog nie...
huhu..dah lama rasenyer xupdate blog woo...
dalam beberapa hari nie banyak gak perkara2 yang dah berlaku...
antaranya malam selasa yang lepas...
ada gangguan masuk dalam umah aku..
hal nie datang bile malam tue abang aku la balik umah dalam pukul 2 pagi..
terus masuk rumah..

so ape lagi ade jela yang mengikut masuknyer...
huhu..memang serius malam tue aku xdapat nak tido sampaila
lepas subuh barulah dapat nak lelapkan mata tapi tue pon 
sejam lebih ja coz pagi tue aku dah ad kelaz pagi...

.b.i.l.a.k.i.t.a.

06 October 2010 · 0 tengah goreng

bila kita melihat seseorang itu bercakap sendirian
kita mentertawakan orang itu
sedangkan kadangkala kita juga berkelakuan macam itu

bila kita melihat seseorang itu bercakap sendirian
kita merasakan bahawa orang itu pelik@gila
sedangkan kita tidak mendengar apa sebenarnya yang orang itu sedang berkata

bila kita melihat seseorang itu bercakap sendirian
kita menjauhkan diri dari orang itu
sedangkan berkemungkinan orang itu sedang menanggung kesedihan

bila kita melihat seseorang itu bercakap sendirian
kita berfikir bahawa orang itu bermasalah
sedangkan kita pun sering kali mendatangkan masalah pada orang lain

berfikir sejenak merenung situasi dan pembawaan diri sendiri
adalah permulaan yang baik untuk bertindak ke arah kebaikan

sebagaimana yang kita tahu bahawa tidak ada insan suci
yang tidak mempunyai masa lampaunya sendiri
dan tidak ada insan yang berdosa
yang tidak mempunyai masa depan dan cita-cita

....renung-renungkan....

f!nal 3xam!natiOn...Oh nO!!

05 October 2010 · 0 tengah goreng


tadi aku dah check jadual final aku...



aku tinggal algi 2 paper jew ag...
so paper aku jatuh pada awal n pertengahan bulan NOvember...
perghhh...

EPO242    1-11-2010
ESE353   11-11-2010

Akhirnyer dapat gak...

01 October 2010 · 0 tengah goreng


nie sijil yang aku dapat masa g kursus Building Wiring Installation BWI 
pada 23,24,25,31hb julai dan 1 ogos 
yang lalu..kursus nie dianjurkan oleh CIDB Malaysia...
mula2 aku dapat info nie pown dari member gak..
then saje try...
aku g ngan member aku amir..
kitaorang mula2 buat kad hijau ja,then diberi tawaran 
percuma mana2 kursus untuk diikuti...ak amik la BWI nie..
alhamdulillah 
sume nyer berjalan dengan lancar...

nie pic kad hijau yang aku buat..:

di bahagian hadapan

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat