Popular Posts

kisah-kisah kue

Piala FA 2013 - Next Match 26 Feb 2013

28 January 2013 · 1 tengah goreng

 
Perlawanan seterusnya bakal berlangsung pada 26 Februari 2013..
 
Kelantan vs PKNS
Sarawak vs PBA P.Pinang
Pos Malaysia vs Negeri Sembilan
Pulau Pinang vs Terengganu
Kedah vs Darul Takzim (Perlawanan Tumpuan)
Sabah vs Selangor
Pahang vs Tentera Darat
T-Team vs Sime Darby
 
Aku mengharapkan kalau ada rezeki..Nak dipadankan team yang bertemu di semi final nanti :
 
Kelantan vs Negeri Sembilan
Darul Takzim vs Pahang
 
 
Apa-apa pun gomo kelate gomo..hehe =)
 
 
 
 

Wakakukz Reggae Jangan Tak Reggae

24 January 2013 · 2 tengah goreng

Assalamualaikum wbt..
Sebelum tu aku nak mintak izin pada yang terlibat untuk berkongsi sedikit maklumat..Harap tak menjadikan kesalahan..=) Peace Yaww..

Minat muzik dan rentak "ska" dan "reggae"..? Apakata jom layan muzik yang dibawakan oleh sebuah band ni..Wakakukz nama diberi..1st time dengar lagu cover yang diorang bawakan "Muara Hati" yang dibawa dengan cara ska dan reggae..memang naiisss dan layan..siap berjoget-joget aku dengar..
Bagi yang nak sentiasa follow aktiviti diorang, jom subscribed kat youtube channel diorang nih :
---> klik sini "twozheproduction's channel"

Dan juga yang belum lagi berkesempatan nak dengar cover-cover lagu yang pernah diorang "merosakkan", eh maksud aku "merosakkan dengan indah" alunan ska dan reggae..1 pujian sebab jarang kita dapat dengar dan berani bawakan rentak ni..kalau dah dengar siap berjoget, aku sarankan subscribed channel diorang..Aku harap diorang ni dapat pergi jauh dan dapat cipta lagu diorang sendiri..
1...2...3...Ok jom layan..

Muara Hati (DCT & Hafiz) - Wakakukz (cover) reggae version
 
 
Pokok (MUH) - Wakakukz (cover) ska/reggae version
 
 
Sayang (Shae) - Wakakukz (cover) ska version 
 
 
Kosong (Najwa Latif)-Wakakukz (cover) Funk version 
 

Sky's The Limit (Taufik Batisah ft.Rui En) - Wakakukz (cover) reggae version
 
 
 
 
p/s : Aku doakan korang pergi jauh..kayuh perlahan-layan bro..Aku support korang dari belakang..Tahniah..tahniah..tahniah..=)
 
 
 
 
 
 
 
 

Sekadar Luahan 23-01-2013 (8:09AM)

23 January 2013 · 0 tengah goreng

Di pagi hari, terasa macam nak luahkan sesuatu..
 
Ok dah tak ada apa-apa lagi yang nak dikatakan. Mungkin kesetiaan dipandang remeh dah sekarang ni. Fokus aku hanya pada kerja, aku kerja keras untuk masa depan tapi apakan daya segala pengorbanan hanya sia-sia. Dalam hati sekarang ni dah putus harapan. Buat apa lagi aku nak bersusah payah kerja teruk-teruk sedangkan tiada pun yang menghargai apa yang aku buat. Mungkin dia tidak ditempat aku, tidak pernah hadapi kesusahan. Apabila nak apa, semua ada. Tidak mengapa, cukuplah sekadar aku mampu gembirakan hati aku sendiri. Susah senang biarlah aku sendiri yang menanggung. Bagi aku kesetiaan itu sangatlah penting, ditambah dengan usaha kerja keras. Harap aku dapat hadapi masa mendatang dengan tenang.
 
Kehidupan yang dilalui ni kelakar..=)
Biar lambat, lambat laun dapat juga..
Tanamkan niat, fokus pada kerjaya..yang lain tolak tepi..=) (kamu kuat)
 
Salam..

Esok kerja ?? Arghhhh...

01 January 2013 · 0 tengah goreng

Assalamualaikum wbt..

Esok dah kembali bekerja..Oh tidak..Inilah jadinya apabila dapat cuti panjang-panjang. Maka, kemalasan tahap super telah melanda untuk kembali bekerja..Ish..Ish..Ishhh..Jangan malas-malas, nanti kena potong gaji..So, malam ini kena bertungkus-lumus menyiapkan "Preventive Maintenance Monthly Schedule" yang ada sedikit lagi belum diselesaikan..Kemudian, bersiap sedialah kamu untuk bekerja tanpa cuti selama 2 minggu.=P..

Nak dijadikan cerita, bertambah lagi kemalasan diri apabila esok 2hb januari, aku pula yang memulakan untuk datang OT awal pagi..Seawal 6 pagi dah kena sampai kilang..Untunglah rumah dekat, tak perlulah aku kelam kabut sangat..=)..Then, claim OT 1jam..Hehe..



p/s : kena kerja rajin-rajin, baru murah rezeki dan rezeki melimpah-ruah..rezeki yang dapat pun barulah ada keberkatan.."kan dah nak kahwin"..=) kan..kan..

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat