Popular Posts

kisah-kisah kue

aYuh maLays!a aYuh..!!

18 December 2010 ·

Salam buat sume...aku kalo update blog mesti xde menda laen slaen dari sal bola...haha..nak buat camne dah aku memang minat tengok bola..tambah2 bola sepak tempatan coz aku memang xtengok bola liga2 omputih nie (coz astro tarak) ngeh2..dat y dari dulu memang layan liga tempatan ja..btw, ayat yang selalu aku gune untuk mengelakkan kekeliruan mengira masa
"kurang dari 24 jam lagi" 



akan berlangsungnye perlawanan bagi separuh akhir kedua AFF suzuki cup di antara Malaysia vs Vietnam...dimana kejayaan lebih memihak kepada pasukan Malaysia yang membawa bekalan 2 gol untuk  separuh akhir kedua nanti yang bakal dilangsungkan di hanoi vietnam...sO, xnak membebel panjang2 juz harap kat Hanoi nanti pasukan Malaysia menambah gol lagi la yerr...jauhkan cikit jarak gol yang sedia ada..Buat penyokong2 pasukan Malaysia, jangan lupa tengok live di RTM1 nanti...sama2 kita bagi sokongan walaupown jauh diseberang dorang beraksi..huhu...
 

all the best to team Malaysia..:)

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat