Popular Posts

kisah-kisah kue

malays!a Or v!etnam

15 December 2010 ·

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia...macam yang dah diketahui, kurang lagi 24 jam untuk perlawanan dimana pertemuan di antara Malaysia menentang Vietnam yang bakal berlangsung di stadium bukit jalil..



Dari apa yang diberitahu, jualan tiket memang panas, banyak dah tiket2 yang dijual melebihi 22 ribu tiket habis dijual....huhu..rakyat malaysia memang terbaek lah coz bagi sokongan..hope player2 malaysia pamerkan aksi yang cemerlang sebagaimana aksi yang ditunjukkan ketika menentang laos...ayuh semua sama2 kita bagi sokongan ya..

"siaran langsung akan dikeudarakan pada jam 8.30mlm di saluran RTM1, terlewat 30minit tapi tetap live.!!"

bagi yang ada ASTRO n tenet, korang tengok live jela erk...hehe...bagi nak tengok secara online nanti leyh di bawah nie..cari la game malaysia vs vietnam jam 8 mlm...tapi pengulas die bukan Hj Hasbullah Awang la..haha..

link LIVE..

MALAYSIA BOLEH !!!


0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat