Popular Posts

kisah-kisah kue

2nd match...Ok..

05 December 2010 ·

macam biase la...seperti semua rakyat malaysia yang tahu petang semalamada tunjuk live perlawanan AFF suzuki cupdimana pertemuan diantara malaysia menentang thailand...


aku memang dikalangan penyokong yang xsabaq2 nak tengok...bak kata pepatah macam cacing kepanasan ja dok menunggu game start...haha..tentang aksi keseluruhan semalam memangthailand kawal penuhla pada babak yang pertama...malaysia memang xpernah nak serang langsung...tapi agak ok bila masuk babak ke-2, menampakkan adacorak serangan dari skuad malayasia...adala dalam 4,5 kali gak percubaan depan gawang gol..masa amri tanduk bola macam superman tue,

aku pown melompat gak tengok mengharapkan gol...haha..kecoh giler dalam umah...
mak aku pown sekali nek gak ngan aku...riuh tengok bola..haha...tambah2 plak kunalan tlepas peluang ngan sapa lagi sorang ntah..haa kyril muhymeen yg nak sepak xkena bola...melompat2 aku siap hantuk kepala kat kusyen g...kecewa bercampur semangat nak gol..haha..

tapi xpela..aku pown epy gak coz game semalam leyhla dikatakan ada peningkatan...
pujian memang patut la diberikan pada keeper malaysia, khairul fahmi che matn penyerang kita noorshahrul idlan talaha...memang terbaek..next game malaysia akan bertemu dengan laos..aku rasa kali nie memang boleyh menang coz laos kalah teruk gak ngan indonesia semalam..kena belasah 6-0...aku target game indonesia ngan thailand..
indonesia t blasah thailand 5-0 then malaysia ngan laos lak...malaysia menang 2-1...haha..

dipetik dari akbar KOSMO..

nie target aku..kalo terjadi benda nie memang malaysia layak ke pusingan seterusnya n
say gudbye la buat thailand n laos..terbaekk....kahkah...

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat