Popular Posts

kisah-kisah kue

Alhamdul!ll@h saNgat2x

10 December 2010 ·

Alhamdulillah...hari nie aku epy sangat2 coz result da keluar dan aku lulus sume n berjaya gak menghabiskan diploma akuyang tertangguh 1 sem..haha.walaupn keputusan ala kadar tapi xpewla yang penting nak habaq mai...kat slip result aku tertulis perkataan "COMPLETE"...



perghhh, ayat keramat tue bagi sume student u..kuikui..sO,lepas nie leyh la aku tumpukan pada kerja dah..menjalani hidup baru sebagai seorang pekerja baru..hehe..
doakan aku yer sume.k papai..salam.i love u uitm...


nanti aku nak p cium pintu gerbang uitm tue weyh..haha..pak guard nak larang aku "ada aku kisah"..:P.k lah xnak coret panjang2 kat cnie,nt ke laut pulak..roger n out..



5 tengah goreng:

iqbalhakimi said...
December 11, 2010 at 7:33 AM  

tahniah..selamat bekerja =)

muhamad zairi bin marzuki said...
December 11, 2010 at 9:14 AM  

thanks bro...hehe

AzwaZynal said...
December 13, 2010 at 5:46 PM  

congrates bro :) nanti konvo bgtau, leh aku jd camerawoman kau sekejap.. hehe

mary ann ;) said...
December 14, 2010 at 9:21 PM  

hey, kita satu U..tapi rasanya tak pernah nampak pun..hehehe

muhamad zairi bin marzuki said...
December 14, 2010 at 10:40 PM  

azwa...memg harus ko jd camerawomen ak...t leyh amik gmbaq ngn ko skali...mest nmpak plik kan..??hehe...
mary ann...yekew..tuela suke nyorok2 mane nk nmpk..haha

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat