Popular Posts

kisah-kisah kue

nuffnang...Ooo..nuffnang

04 December 2010 ·

selamat pagi dan salam sejahtera aku ucapkan yerrr....pagi nie aku xnak sembang lebOr2 juz nak gtwu cikit jew pasal nuffnang nie..


aku nie baru ja join nuffnang dalam 2 bulan camtuela..sje nak mencube..
dalam tempoh  2 bulan ini yang aku dapt...walaupun cikit ja tapi okla..
saje boring2 dapatla gak cikit..nak beli air tin 100 plus dah lepas nie...huhu..


tapi yang aku xpaham tentang bonus CTR kat Taylor University tue..100%..ape yang 100% nyer tuh..haha..aku nie dahla susah nk paham cikit..huhu..xpew2 wahai iklan2..
mai la masuk kt blog aku banyak2 cikit na...hehe..k salam

2 tengah goreng:

Pendekar Bercahaya said...
April 14, 2011 at 9:43 AM  

oit2...aku xfaham pasal nuffnang nie....kne wat byk2 blog ka..

muhamad zairi bin marzuki said...
April 14, 2011 at 6:44 PM  

xdela...1 blog pown ok...jnji tiap2 hari traffic pgunjung kot berlambak..ramai msuk blog ko..then iklan2 yg disiarkan pown byk..n ramai yg klik iklan nuff ko..t dptla income die..hehe

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat