Popular Posts

kisah-kisah kue

"SMILE CONTEST"

29 December 2010 ·

Salam sumer...haha..xabih2 dengan contest ja aku nie...thanks buat cik nurul hidayah coz gtwu kat aku tentang contest nie...kelakar tol coz dalam minggu nie dah 3 contest aku ngn cik dayah nie dok join...adoyaii..gler truk tol..haha..xpela saje syonok2 ja sementara blom sibuk..Oklah, kali nie contestnyer ialah "Smile Contest" yang dianjurkan oleh puan empunya blog http://munalifestory.blogspot.com/ dan juga http://yasyahierastory.blogspot.com/..so aku dengan xmalunya nak jugak join contest nie..hehe..macam biasa sebelum nak tunjuk pic yang dipertaruhkan, apa kata kita baca dahulu beberapa perkara mengenai contest yang dianjurkan ini k..


(klik banner di atas untuk ke blog penganjur)


CONTEST INI TERBAHAGI KEPADA TIGA KATEGORI
  • KATEGORI SENYUM PALING BESAR
  • KATEGORI SENYUM PALING MANIS
  • KATEGORI SENYUM PALING SOPAN
SYARAT-SYARAT NAK JOIN CONTEST INI
  • WAJIB jadi follower BLOG MUNA dan BLOG SHERRY
  • Buat satu Post tentang "SMILE CONTEST"
  • Letakkan Banner Contest kat atas dekat post tu
  • Sertakan gambar mengikut kategori yang korang nak join .. contohnye kalau nak join kategori senyum paling manis , korang letaklah gambar yang senyumnye paling manis :D
  • Setiap seorang boleh join satu kategori je ek :)
  • Dah siap Post , link kan blog anda di ruangan coment ini tau :) ( link )
  • Tag 5 orang follower yang anda nak , *lebih pun takpe :)*
  • Tarikh tutup : 1 MARCH 2011
dah selesai baca sume..nie pic yang aku pertaruhkan untuk contest nie..aku telah memilih untuk join dalam kategori "KATEGORI SENYUM PALING BESAR"...haha..ntah besor ke idak aku pown tataw..picnyer adalah...


ok nie pic aku pertaruhkan...besar x senyum tue..haha..giler arghh sampe berkerut2 dahi aku dibuatnya..tang gigi bawah berserabut tue xleyh nak buat apa lah...jap2 lg1, tentang cadar aku bercorak bunga warna pink tue senyap2 suda..tue reja mak aku la tue..hehe..

disini aku nak tag 5 teman follower aku untuk join contest nie gak..jom2 join, juz untuk syonok2 ja..xmenang pown janji puas hati..hehe..yang penting senyum2 selalu..



k assalamualaikum wbt..=)


5 tengah goreng:

muhamad zairi bin marzuki said...
December 30, 2010 at 12:05 AM  

sangat epy dapat join contest2 yang dianjurkan..hehe

mimie said...
December 30, 2010 at 9:50 PM  

thanks tag sy.

tp apesal takde kategori senyuman vempire berdarah ha?? hahah :)

muhamad zairi bin marzuki said...
December 30, 2010 at 9:55 PM  

mimie...kalo kategori tue ad..rase2nyer byk kaum vempire nk join..dowg pown ad team blogger gak..huhu

Orang Kampung said...
February 7, 2011 at 2:53 AM  

confirm menang tu.. hahahaa
mmg besar..

muhamad zairi bin marzuki said...
February 7, 2011 at 5:28 PM  

besar xbesar la...tp kalo sumbat arnab sekor muat dalam mulut tue...huhu

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat