Popular Posts

kisah-kisah kue

"candid itu cun laa..!"

29 December 2010 ·

contest ke-2 aku join..:P

(klik pic nie untuk ke blog penganjur contest)

Terlebih dahulu aku nak ucapkan salam 1 malaysia...hehe..thanks buat member aku yang rock sorang nie coz dah tag nama aku untuk join contest "candid itu cun laa..!"...thanks bebanyak ya cik zila rock ..contest nie dianjurkan oleyh tuan empunya blog nie http://dillaadillastory.blogspot.com ..best gak bile dengar tajuk contest nie..lagipown memang xpaham gambar2 candid nie macam mana,haha...ok2, be4 pape meyh kita imbas kembali syarat2 untuk join contest nie yer...

syarat2nya macam tertulis di bawah nie :
  • terbuka pada semua blogger xkira lelaki or perempuan
  • copy the picture yang atas nie and buat satu entry pasal contest nie dgn tajuk "candid itu cun laa..!" dan jgn lupa link kn ke entry ini ukei..?http://dillaadillastory.blogspot.com/2010/12/1st-contest-by-dillamoh-lerr-join.html
  • tak payah jadi follower pown xpew... paksaan tiada kt sini.. haha
  • jgn lupa leave ur url contest in my comment form... (link sama ngan yang atas)
  • tag 3 orang rakan blogger anda  @ lebih n ajak dorang join contest nie same2 ok....
  • put a caption kt gambar candid korang 2 yew... sikit pown xpew, bnyk pown xpew...
  • tarikh tutup : 10th January 2011...
ok da selesai syarat2 die...haa, tibalah masa nak pamerkan pic candid yang aku pertaruhkan..aku pown xtawu apekebonda nyer candid2..papepown nie picnye adalah...ntah betol ke x..xtwula..


(Tuan Penganjur pilihla yang mana 1 berkenan ya)


(klik pic nie untuk lebih jelas)


pic nie diambil masa aktiviti malam..aku memang xtwu coz mata dah kena tutup..tengok muka sorang2 sume dah pakat mengantuk..bila dah tutup mata tue, memang amik peluang pejam betoi2 la..haha..angkat tangan sekadar lakonan..


(klik pic nie untuk lebih jelas)

masa nie dalam bilik mesyuarat..kitaorang ad kelaz kat situ, tunggu lecturer xsampai2 g..member aku 2 orang tue,sorang tengok ape ntah n sorang lagi dok berangan..aku dengan muka manja2 ingin bermanja disitu..haha..

(klik pic nie untuk lebih jelas)

pic nie diambil masa aku ngan kawan2 aku p jenjalan kt melaka...tengok pown da twu nie kat kota A-Famosa..hehe..kitaorang under pmms uitm..before mulakan tugas jage budak2 nak masuk uitm, kitaorang sempat jenjalan dulu kat melaka nie before balik kampus penang..semangat nak bergambor..tongah2 panas pown sanggup panjat tembok...hehe..

nie kawan2 yang aku nak tag...:

so, kawan2 yang telah ditag n yang xditag...meyhla kita join untuk memeriahkan lagi contest yang dianjurkan nie..ada rezeki leyh menang..kan2?..hehe..k salam..

3 tengah goreng:

muhamad zairi bin marzuki said...
December 29, 2010 at 12:55 PM  

sorila pihak penganjur...cheq nie xpaham sangat apekebonda nyer pic candid2 nie..terpaksa tambah pic baru takut ada pic yang xberkaintan masuk skali...pilihla mana berkenan yer...sowi pihak penganjur..

dilla adilla said...
December 29, 2010 at 9:10 PM  

incik zairi... ahaha.. daa kene daa ngan candid 2..
tq sudi join contest nie

happy new year :)

muhamad zairi bin marzuki said...
December 29, 2010 at 10:30 PM  

ok dilla...mekasih..tersangat suke join contest...epy new year gak k..hehe

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat