Popular Posts

kisah-kisah kue

paper yang pertama

23 April 2010 · 0 tengah goreng

Semalam 22hb april bermulalah final exam bagi aku. 
first paper semalam pukul 2.15pm sampailah 5.15pm..
alhamdulillah dah study sebaik2nyer untuk jawab paper tu tetapi 
al-kisahnya 
bila paper final dah ada di depan mata..
alahai susahnya soalan yang keluar semalam..
by the way aku jawab semua soalan tapi macam xberapa nak sure yang apa yang aku jawab tue betul coz macam bergabung-gabung pulak rumus2 yang aku guna tue..
tapi tak kisahla janji aku buat.. 
xbetul semua janji dapat kutip markah2 rumus  n markah belas kesian...
hahaha...


Lepas tepat pukul 5.15pm, miss amoi(jge exam) kutip kertas, 
bermulalah member2 dok sembang tanya yang tue yang nie tentang paper tadi,
aku tak dikecualikan gak la..
haha..
keluar ja dari tempat exam, member aku menyapa, 
"perghhhh....sem depan jumpe lagi..macam nak kantoi ja paper tadi..."
aku pown terus rasa kecut...
yela aku pun rasa tadi macam xperform yang terbaek...
tp insyaAllah mudah2han lulus la...
lagipun dah last semester kot..xkanla nak repeat 1 paper lagi...
membebankan n memningkan kepala bila nak difikirkan...
huhuhuhu...


Then petang tu lepas solat asar, 
aku ngan kawan aku c amir apa lagi kuar lepak2 kat jusco....
bukan lepak2 kosong tapi actually nak p beli aiskrim ja..
jalan punya la jauh..laz2 beli aiskrim kon sorang dua...
duduk dekat food court makan...
hahaha..
lawak2 cam budak2.. 
tapi takpe asalkan terhibur lepas amik paper tadi...
hehehe..


Pada sebelah malamnyer pulak aku dapat mesej dari hidayahton... 
xdela malam sangat pun, 
dalam lebih kurang nak pukul 8pm gak la... 
bermulalah mesej yang pelik2,
macam2 yang diperbualkan sampailah ke bab2 kawen, 
jodoh, kerja, kumpul duitla... 
yang agak lawak leyh lak die gurau2 cakap nak kawin muda... 
mau xcuak aku... 
belit punya belit buat2 xcuak tapi sebenarnya dalam hati ni punya resah dan gelisah... 
hahaha...


Lepas dah puas jalan2 kat jusco, aku pun beransurlah gerak balik uitm...
tapi be4 tu sempat lagi beli oblong ayam spesel..
hehehe.. 
buat alas perut nanti...



p/s : tiap2 sesuatu yang berlaku tu ada hikmahnya... macam yang berlaku pada aku, disebelah pagi diuji dengan soalan final yang mencabar pemikiran tapi di sebelah petang n malam pulak diberikan pelbagai nikmat ketenangan fikiran...best2..thanks Allah...


penat dan letih..

14 April 2010 · 0 tengah goreng

sekarang nie aku memg rase tersangat2 penat...
dalam minggu nie macam2 nak kene present,dengan testnyer lagi...
assignment lagi...
ntahla...
rase macam xmampu ja nak buat semua..
tapi nak buat macam mana ,aku kene buat gak..
gpown aku skunk dah final sem..agak rugi kalo xteruskan..
bukan senang nak stay sampe 3 tawun...rugi2 kalo siakan...
malam nie nak kene siapkan slide n report tok presentiation sok pagi...
then be4 tito,nak kene stdy cikit tok test petang sok....
last test be4 final exam 21hb nanti...

p/s : mudah2han sumenyer berjalan dengan lancar...moga Allah permudahkan segala urusan kue...aminnn...

hari2 kepenatan bagi kue...

09 April 2010 · 0 tengah goreng

tEst tWoooo....      

                                                       eEe368     09.04.2010     
                                                       eSe353     10.04.2010     
                                                       ePO242    11.04.2010     
                                                       epO361     12.04.2010   
                                                       epO362     13.04.2010  
                                                       ePo363     15.04.2010

sempat kew aku nak study sume nie dalam perbezaan masa kurang 24jam...?????

Presentiation FYP

· 0 tengah goreng

Tepat pukul 2.40 petang nanti aku n kawan 
aku kene present final year project kitaorang...
Ya Allah risaw n gementar pon ada gak 
tapi xpela sume persiapan dah lengkap..
tunggu masa nak present ja..mudah2 han jiwa n hati xgugup la masa depan panel tue nanti..
hehehe..





sebut pasal nak present nie, semalam aku ada hantar mesej kt c die (eton) 
gtwula yang aku nak present arinie..
tapi die senyap jek..maybe die busy kot ngn stdy tok test 2..
xpela walaupon die xbalas mesej aku tok wish gudluck ke ap...
asalkan die doakan kelancaran presentiation aku petang nanti...
tue pon da memadai kot...

p/s : hope presentiation ak n kawan2 aku yang laen hari nie berjalan dengan lancar n success....amin..=)

tensiOn...tensiOn...

04 April 2010 · 0 tengah goreng

esok 
bermulanyer minggu yang paling memenatkan dalam sejarah pembentangan...
ngn present final year project,
nak anta lab report, 
present plc mini project then nak kne present viva tok mini project epo242...
adoii...
vhdl pown xsiap lagi..
urmmm...

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat