Popular Posts

kisah-kisah kue

Jersey Malaysia

15 March 2011 ·

Assalamualaikum wbt dan salam 1 malaysia..huhu..dah berkurun lama jersey skuad bola sepak  malaysia berada di pasaran, tapi baru sekarang aku nak beli..kahkah..sebenarnya dah lama mengidam cuma xtahu kat mana yang boleh dapatkan jersey tue ja..lagipun xdak masa nak p cari..alhamdulillah baru2 nie aku terbaca kat blog ada jual secara online..so, aku juz order jela..sehari ja dah sampai..cepat dan mudah..kualiti pon terjamin..


   
giler sengal tol aku nie..lawak2.dalam poses mengumpul jersey lak skunk nie..


bagi sape2 yang nak order secara online, nak keterangan lanjut, leyhla ke link kat bawah nie..macam2 ada..pilih ja..then bayarla kalo nak beli..huhu..


MUHAMMAD ZULKIFLIE BIN MOHD NAWI@PAKZUE
0129612918

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat