Popular Posts

kisah-kisah kue

Berabuk...Berabuk...Haishhh

16 October 2011 · 1 tengah goreng

Assalamualaikum wbt dan selamat tengah malam buat semua...


Agak lama jugak aku xmengupdate blog aku nie..memang benar agak lama..bersawang-sawang dah aku nengoknye...aduhaiiii..nak buat macam mana..dalam bulan nie dan ketika ini aku agak sibuk dengan kerja...kerja dan terus bekerja sampai xdak masa nak menghadap laptop untuk online dan menghupdate blog aku nie..


wahai encik blog...maafkan daku kerana sudah lama tidak menekan2 kekunci keyboard untuk menaip2 pada dirimu..


tidak ketinggalan wahai encik facebook..samalah jugak maaf ku pohon seandainya dah xmembelek2 mu..


Dalam kesibukan kerja2 nie, sempat jugak aku menanam cita2 yang tinggi..haha."NAK JOIN MARATHON"..mak aiii, joging pown malas ada hati nak join marathon..tapi alhamdulillah dalam bulan nie dah 3x aku melatih diri aku nih..baru bermulanya peringkat permulaan...


pringkat : permulaan
lokasi : mengkuang dam
jarak : 1 pusingan lengkap ulang alik dari hujung titi hingga ke hutan.
masa diambil : 40 minit


rekod peribadi bagi permulaan joging yang agak teruk aku rasa..haha..tengok uncle2 yang berselisih dengan aku, joging dah macam lari "selamber jer punya laju"..walaubagaimanapown latihan akan terus dijalankan bagi memecahkan lagi rekod peribadi dari 40 minit kepada 30 minit..InsyaAllah..hehe


Oklah aku nak tido sebab pagi nanti nak g kerja..OT pulak dah..xper2 kerja pown 1 ibadah jugak..selamat malam dan assalamualaikum wbt..=)





t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat