Popular Posts

kisah-kisah kue

"Contest gambar kenangan sekolah dulu2"

26 December 2010 ·


JOM JOIN CONTEST


Assalamualaikum dan salam 1 malaysia..huhu..hari nie dengan rasa bangga nyer aku nak join contest yang dianjurkan oleh Cik Ida (http://idasayangkamu.blogspot.com)..Walaupown contest nie dah lama dianjurkan tapi aku baru tersedar time blogwalking..haha..Bagi yang teringin nak join contest nie gak, leyh klik kat pic di atas..Join2 jangan xjoin coz xrugi pown..buat pew nak simpan pic time skol, kan elok join contest nie..terukir kembali kenangan lama...hehe..

bagi yang nak join pe kata baca dulu syarat2nye :

  • Mst ade blog sendiri tow  PENTING ! 
  • Jadik follower bLog ida http://idasayangkamu.blogspot.com dlu  bg yg dh ada,terima kasih tow    AMAT PENTING!!! 
  • Letakkan ‘Contest gambar kenangan sekolah dulu2’ sbg tajuk entry korang  (jgn lupa wt entry pasal pic tu) dan banner diatas berserta linkkan teros kt entry http://idasayangkamu.blogspot.com/2010/11/contest-gambar-kenangan-sekolah-dulu2.html ini tow...PENTING !! 
  • Upload kn gmbar kenangan sekolah korang dulu2 (xkish sorang atau beramai2) tp bg yg still sekolah ag.korang pom leh join gk,tp mst berpakian sekolah korang ek...PENTING ! 
  • Dlm gmbar tersebut ,nyatakan nama sekolah korang jugak 
  • Hantar link entry korang didalam kotak komen entry contest ini. PENTING !! 
  • Tarikh tamat pd 11/01/11 @ 11 jan 2011. 
xpew2, aku nak mencube nasib cikit..kat bawah nie pic2 yang aku pertaruhkan untuk contest nie yer...jeng..jeng..jeng..
pic pertama, nie pic yang dipertaruhkan :

(rase nak tgk jelas klik yerr) 

pic penuh drama pelik...haha..n cukup terserlah kelihatan lubang idung kawan aku sorang tue..haha..pic nie diamik time sehari before last day exam spm xcilap aku..time nie sume dah kepala xbetol dah, seronok la katakan spm dah nak abih..cian kat kawan aku sorang tue, kepala kena siku baek punya..haha..aku disebelah mamat hidung kembang tue la..dalam pic nie ada sorang budak kelaz laen yang sesat masuk sekali..haha..xkisahla barula "buat ramai"..

pic ke-2 juz sbgai pic selingan sahaja :P



alamak gambar nie xbape nak clear la pulak...biasela time2 nie xdak kamera yang canggih2 yang mampu nak beli..snap pown ada sikit goyang ma..tapi xpela, pic nie time jamuan kelaz..nie menu sebahagian ja, kat sebelah lagi tue ada hidangan lagi spesel..nasi lemak spesel dari member aku pak din..dan paling spesel ketul ais 2 bag besaq..haha...stanby untuk nak perang ais lepas abih jamuan nanti..kuikui..

kenangan time skolah dulu memang xdapat nak gambarkan keseronokkan die..maam2 kenangan dah lalui, ada yang best n ada yang xbest tapi tue sume memori indah dalam hidup..kenangan di 
"SMK DATO' ONN BUTTERWORTH" 
memang terbaek dalam ingatan..hehe..k salam..


5 tengah goreng:

Cik Su said...
December 26, 2010 at 10:25 PM  

orang penang rupanya.. hehe

muhamad zairi bin marzuki said...
December 26, 2010 at 10:41 PM  

hehe...penangkue..mesti marii..

iDa said...
December 27, 2010 at 6:44 PM  

wow...meriah nmpk mse zaman 2..bgus2...
mkch tow sbb sudi join contest ida n ida ade follow blik sbg tnda mkcg tow...
ida dh cek dh,semua dh legkap tp hnya 1 pic jer ida akan pilh dr pic awk hntar tuuuuu.....ok kn?

GUD LUCK!!!

muhamad zairi bin marzuki said...
December 27, 2010 at 7:24 PM  

ok ida...memang 1 pic ja yg pertaruhkan...yg 1st pic tue..yg lg 1 tue juz pic selingan (sje2 jew)..sy dah tulis kat post atas...ok thanks ida..

D'LensaHolic said...
December 28, 2010 at 11:07 PM  

singgah kejap.. lwt blog sya pula k.. =)

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat