Popular Posts

kisah-kisah kue

asal aku xtawu nie...

01 February 2011 ·

Selamat malam + pagi buat sumer yerr...urmmm, reja aku dari tadi asyik mendownload ajer, kalo macam nie la 3Gb tue sehari pown dah abih...haha..total yang aku dah download skunk dah 1.5Gb..alamak, macam xsempat nak sampai sbulan jew..huhu..tapi xpela coz banyak citer2 yang aku memang nak download n tengok terdownload gak akhirnyer...Gelanggang Raja Lawak Musim ke-5, sebenarnyer dah lama pown start tapi aku nie baru gegeh nak download..bahkan baru jew tawu yang dah start..yela kat umah mana ada astro, lgipown dulu dok download kat syok.org tapi la nie dah xupdate kat ctue..




bagi sape2 yang nak mengikuti perjalanan Raja Lawak Musim ke-5 nie, nak download pown leyh, nak tengok secara online pown leyh...korang g kat link bawah nie :


Sebenarnyer aku pown baru ja download perjalanan minggu pertama dan minggu kedua..dari yang aku dapat lihat memang ad peserta yang lawak n ada yang kurang menjadi...tapi sume energy cukup kuat..penyampaian penuh bertenaga..dan yang terbaru mengenai juri2 die..bob lokman xjadi juri dah tapi diganti oleh sathiya dan juga david teo...aflin shauki tetap kekal...pape pown layan yerr....

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat