Popular Posts

kisah-kisah kue

jOm kUar cha..!!

03 February 2011 ·

Assalamualaikum dan selamat pagi malaysia...huhu..dalam sambutan2 perayaan nie memang best, sebab apenyer sume teman2 aku balik cuti...kalo x memang susahla nak jumpe ngan depa nie..sume pakat blajaq joh2, yang terbang joh2 pown ada...alahaiii...la nie sume dah ada kat penang..macam biasa la malam nie akan ada agenda yang sempoi punya..selalunya apa2 hal kami akan kuar ber-4..nie member2 aku..



 nie dia 3 orang jejaka macho lagi bergaya..sorang terbang joh2, dan lagi 2 blaja q joh2..tinggai aku ja terperap kat penang..huhu


so wahai sume temanku apiz smith, akmal ramlee, dan juga far read do dean...jangan lupe agenda malam nie ya...malam masih muda buat kita...kahkah..roger n out..



2 tengah goreng:

Cikin said...
February 3, 2011 at 11:56 AM  

mlm sntiasa muda buat org muda je laa (:

Anonymous said...
February 5, 2011 at 10:38 PM  

alhamdulillah...
persahabatan yang kekal..
semoga diredhai...
(n_n)

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat