Popular Posts

kisah-kisah kue

makan lag!..

04 February 2011 ·

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia...sebenarnyer nak update entry nie semalam tapi rase malas yang amat...so, ditundakan pada pagi nie...hehe..sebenarnyer semalam ada buat makan2 cikit..jiran2 umah aku ( tingkat 10) sume share2 la nak buat makan2 cikit..ramai gak la semalam (paling ramai budak2 la..kecoh 1 tingkat 10 dengar sora dorang)..menu yang ad semalam

| ayam panggang | hotdog panggang | bihun | agar2 + snek2 ringan | 
| bubur gandum | air sunquick |

walopown xbanyak tapi cukupla nak makan ramai2..yang bestnyer bila buat gotong-royong makan2 nie, sume yang jarang nampak akan turun sekali bantu masak..sebelum nie jumpe pown tegur pown x..so, malam tadi sume dah leyh kenal muke..senang cakap lebih mengeratkan lagi la hubungan silaturrahim dan jiran tetangga..malam tadi aku pown xsempat nak amik pic banyak2..juz 2 pic ja yang sempat aku amik..

tudia poses menghidupkan api dan membuat bara..buat tepi tangga ja pown..haha..siap dengan tudung periuk habaq hang spare buat kipas (kipas lipas)..huhu

ayam dah dipanggang..tengoklah betapa sedapnyer...haha..nie ayam yg 2nd..1st memag hancus hangus separuh..api p nyala xsempat nak halang..haha..


ape2 pown thanks buat sume yang terlibat semalam...insyaAllah menda nie akn dibuat selalu..baru la meriah cikit sesama jiran tetangga..biar menda nie berterusanlah..sekali skala berkumpul ramai2 best gak..bukan selalu nak bau hangit arang kan??..ngee...k roger n out..

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat