Popular Posts

kisah-kisah kue

aku dipaksa..aku terpaksa..

15 February 2011 ·

Assalamualaikum wbt dan salam 1 malaysia...belum terlambat untuk ucap salam maulidur rasul buat semua kaum muslimin dan muslimat..ok, arinie aku telah dipaksa..dan aku pown terpaksa..apakah..?? sebenarnya tadi member aku kol n mesej, soh aku datang gak megamall pacific teman dia..aku memang xmow p dari aritue g..memang dah kompom xnak g, tapi member aku sorang nie gatai sangat nak g..


macam nie la muka aku bila kena paksa...
comel x..??hahaha..


So tadi dia g, mlepak sorg2 ja tgk yang lain2 men bowling..dalam perancangan yang nak keluar juz mula2 pikir, syu,liena,elly, dan syafiq...tapi tadi last ad gak dalam 7 orang dak lelaki yang kerje shift A datang join gak..maw member aku sorang tue xmlepak sorang2..dorang yang g situ sume dak2 keje shift A, member aku nie shift B..memang sah2 xknal la..dia pulak kata xleyh nak masuk skali ngan dak2 tue...haha..laz2 kalut soh aku datang gak teman dia.."sanggup janji nak belanja aku makan g"..janji aku datang..huhu..macam2 hal la ko...aku xpaham betol la..aku ngan baloq liat, muka pown dah macam muka lembu kena maki..datangla jugak dalam kul 3.30 petang tue...

so, sampai ja, aku p teman member aku tue p cari kasut..sempat la rembat kasut DC kat ctue..offer tinggal RM59.90 ja..dia berkenan ngan kasut NIKE tapi harga RM79.90, tapi seyes memang cantik pown..haha..last2 beli sepasang ja..Ok seperti yang telah dijanjikan, die nak belanja aku makan...jadi terpaksa lah dia pulak yang belanja aku...haha..tuela aku dah habaq, gatai sangat nak p..huhu

nie dia member aku sorang nie..muka dah macam kerang busuk aku tengok..haha..
sorry bro juz gurau2 na..


makan spegeti ja pown tadi...tadi ok la sedap gak..yang bawah lagi tue apa ntah nama dia, aku pown lupa...hahaha.

nie dia mango tango...giler punya manis..nak abehkan sgelas nie cikit punya seksa..haha..
tapi camne pown memang sedap..

kehadapan member ku hafiz, trimas coz terpaksa belanja aku makan tadi...haha..tue la sapa soh ajak aku, then p janji nak belanja makan lak kan..huhu..ok lah sok dah start keje..ayuh selesaikan tugas yang belom diselesaikan lagi..k roger n out..


3 tengah goreng:

syafique said...
February 15, 2011 at 9:45 PM  

huhu..ade name syafiq jugak

muhamad zairi bin marzuki said...
February 15, 2011 at 10:57 PM  

syafique...nie syafiq yg len..apolah..haha

Anonymous said...
February 16, 2011 at 8:36 PM  

yg ni syafik baik..

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat