Popular Posts

kisah-kisah kue

100 Bloggers Diperlukan

15 February 2011 ·

Assalamualaikum wbt dan salam 1 malaysia..harinie baru aku tersedar tentang nie ..nampak macam menarik..aku pown xtawu sama ada masih terbuka or x..tapi xsalah seandainya aku nk join gak..sangat menarik..hehe..bagi sesiapa yang ingin nak join leyh ja klik cnie untuk maklumat yang lebih details yiedpozi..silakan yerr...menda nie memudahkan kita untuk berblogwalking..seyes memang mudah.




apa yang aku cakapkan mudahkan tue..korang leyh tengok sendiri melalui pic yang aku letakkan kat bawah nie..senang nak paham..


camniela bentuknya..direct dr blog korang dah leyh blogwalking sana sini..hehe..
baru ja buat..blg ak dah tersenarai..yg 1st skali tue dalam list 14


Syarat2 yang perlu dilakukan..

1. Buat satu post yang bertajuk '100 Bloggers Diperlukan'
2. Pasang widget blogwalking di blog korang. Masuk sini dan klik button "Add To Your Blog/Install" untuk pasang widget ni.
3. Submit permalink post di ruangan komen entri ni www.yiedpozi.com.

Itu je. mudah jew kan..kan aku dah cakap mudah jew...1st time dalam hidup aku syarat2 die 3 jew..hehe.menarik dan sangat menarik..jom ramai2 join..k salam



2 tengah goreng:

NuSaNa NoSa 91 said...
February 15, 2011 at 10:54 AM  

nmpk cam best!! lg teratur susunan blog yg kita nk gi.. ^_^

muhamad zairi bin marzuki said...
February 15, 2011 at 12:10 PM  

haaa....kan2, lebih teratur nmpak kn..huhu.

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat