Popular Posts

kisah-kisah kue

mOod kerja

16 February 2011 ·

Assalamualaikum wbt dan salam 1 malaysia ( bg kata pembuka dalam keadaan yang kurang semangat )..huhu. mana xsemngatnya bila dah dapat cuti dari ahad sampe selasa..hari nie dah mula kerja macam biasa, maw xbaloq liat..harinie aku shift petang kul 3.30pm sampai 12.00am..giler lah dah lama kot asyik kerja pagi ja, minggu nie dapat shift petang plak..adoyaiii..dasyaattttt!!!...


nak senyum pown ada...nak marah lagi ada..
paling banyak mood malas la..hehe


dalam minggu nie banyak perkara yang perlu aku selesaikan..menda yang pertama sekali, aku kena selesaikan slide presentation..21hb nie dah kena anta untuk disemak..apalah idea yang aku nak muatkan dalam slide aku tue untuk improvekan kerja2 operator kat bahagian Assembly Frame (Pemasangan) nie...hadoiiiila..


sakit kepala sakit jiwa
pecah gelas tercucuk kepala
itu ini xtahu apa
senang masuk hospital giiiila

selamat bekerja wahai semua..roger n out..!!!

2 tengah goreng:

Mickey Mouse said...
February 16, 2011 at 8:46 PM  

abg..semangat ckit nk keje..hehe...kumpul duit..kan 5tahun lg.....--------hehhe

sembil9n said...
February 17, 2011 at 6:37 AM  

come on bro!

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat