Popular Posts

kisah-kisah kue

Maharaja Lawak

23 February 2011 ·

Assalamualaikum wbt dan salam 1 malaysia..lama betoi aku xupdate blog..ok2 hari nie nak cite cikit tentang "Maharaja Lawak"..haa..macam best jew kan..??aku berani cakap memang akan meletup punyer sebab program nie double tripple kelakar dari biase..Semalam tlah diadakan Sidang Media untuk program terkini kat Asro Warna. Maharaja Lawak yang menggabungkan finalis2 daripada Raja Lawak yang lepas2 untuk berentap dalam 1 gelanggang..program nie akan bermula pada 1 April 2011..tunggu kemunculannyer yer..huhu..terbaek dari ladang habaq kat hampa..=)


Sebahagian peserta Maharaja Lawak di Sidang Media Maharaja Lawak..

Senarai Peserta akan dipaparkan di laman web rasmi Maharaja Lawak nanti..apa2 berita leyh g kat facebook maharaja lawak..likes ramai2 ya..


Jom sama2 kita pakat2 ketawa ramai2..tengok jangan xtengok..huhu..roger n out..

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat