Popular Posts

kisah-kisah kue

makan2 ngan si die..

01 February 2011 ·



Assalamualaikum dan selamat petang...alhamdulillah setelah beberapa bulan xjumpe, tadi baru dapat jumpe...hehe..siapakah??..si die la..aku memang dah planning gaji nie nak belanja die makan pizza hut..so, kul 11.30 tadi kitaorang dua g Jusco Perda...sampai dalam kul 12 lebih gak coz aku p tunggu die kat Terminal dulu..gerak sama2..inilah yang kami dua pesan untuk ditelan...haha


hidangan tambahan yang dipesan...huhu..aku suke kentang die..memang sedap..



hidangan sup yang lazat tapi kalo makan banyak2 leyh muak n meloya...haha


nie die pizza yang dipesan...bentuk die cam duit syiling cina..nak muak gak makan banyak2..laz2 2 potong g aku bungkus..xabih nak makan..


be4 balik aku dan die singgah jap kat McD n KFC coz nak beli makanan cikit...aku beli Prosperity Burger kat mak aku then ayam KFC buat budak2 yang mak aku ngasuh tue...xpela rezeki gaji, kita sedekah la cikit..sekurang2nya orang lain pown dapat merasa sekali...walaupown gaji xseberapa..haha..buat si die, thanks coz sudi teman n kuar makan pizza tadi na..nanti kalo ada masa lagi, kita kuar p makan lagi..makan sampe bulat..hehe..ka roger n out..


ehem2 : sori aku xpernah bergambar sekali ngan si die..xpela tunggu waktu yang sesuai nanti baru leyh..bior ada ikatan dulu na..



3 tengah goreng:

Mickey Mouse said...
February 1, 2011 at 7:29 PM  

thanks abg.i love u

KUREKURE COMEL said...
February 1, 2011 at 10:59 PM  

wahhhh...sodap tu....heheh...hope korang kekal ye...hehehe

muhamad zairi bin marzuki said...
February 1, 2011 at 11:26 PM  

thankz cik kure2 comel..insyaAllah mudah2han..hehe

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat