Popular Posts

kisah-kisah kue

BBQ d Pantai Merdeka..

05 February 2011 ·



Assalamualaikum dan salam 1 malaysia..sebagaimana tajuk entry aku pada malam nie, BBQ d pantai merdeka..hampa orang2 utara kalo xtaw pantai merdeka kat mana, ak memang xpaham betoila..haha..(sebenarnya aku pown br 1st time p situ)...kuikui..sume nie dah dirancang oleyh bos besar farid, apiz n aku sebagai pembantu..mula2 ingat nak p awai, td laz2 dalam kul 3.30 ptg bru sampai..huhu..ahli2 mesyuarat tingkap yang memeriahkan lagi suasana BBQ slaen dri aku, apiz n farid (cik siti nur lala, asma, family apiz, dan sedara mara apiz)..total sume tadi dalam 15 orang gak la..

farid bersama kekasih ati beliau cik asma btungkus lumus mnyediakan ayam bakaq..haha

nie dia ayam permulaan..cepat plak terbakaq..aku pown xpaham..huhu


(mak apiz) sedang mnyediakan nasik utk sume..hidangan tambahan coz masing2 lom pkena nasik g hari nie..


apiz bersama buah hatinya cik siti nur lala (bukan nama sebenar) dok makan agaq2..asma aku pown xpaham, dok jampi apa dalam gelas ayaq tue...kuikui..


nie di antara sedikit pemandangan sekitar pantai merdeka..


bot2 yang amik punumpang..aku pown xtaw p mana..tnjung dawai kot..huhu..


urmmm, malam nie farid pown dah balik p kampus dia kat melaka..apiz lak sok dah nak balik kem tentera kat aloq staq..aku pown isnin nie dah start reja n kena siap sedia untuk present slide..adoyai..ntah bila la pulak nak dapat bkumpul macam tadi..pape pown enjoy..k roger n out..


ehem2 : sedikit kurang selesa apabila persekitaran pantai xdijaga dengan sempurna..kurang penyediaan tong2 sampah, sikap pengunjung dan penyelenggaraan yang xsempurna membuatkan kawasan kurang enak dipandang..kebersihan perlu dititikberatkan..



1 tengah goreng:

abg tengku said...
February 6, 2011 at 12:40 PM  

chaa..apa pasai gbq ku berasap mcm kena asap kemenyan nih...haha...hg nk gbq2 kt sana ka? aku emel kt hg..

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat