Popular Posts

kisah-kisah kue

xsabOr nak cuti

12 February 2011 ·

Salam buat semua...
selamat tengah malam ya..haha..
sebenarnya aku xdak idea nak tulis kat blog nie..
semakin hari semakin xdak idea coz asyik keja ja...
balik umah dah penat then tido...
xde something yg menarik jadi dalam seharian selain dari keje dan tido..huhu..
tapi, pagi nt adalah last day keje before cuti 3 hari..
wah2 suka tol aku bila dapat cuti nie..
jari jemari aku dah mula sakit dan bengkak 
dek masukkan rubber n coller kat battery box..
siot tol punya rubber..keras2 belaka..
jenuh aku nak tekan bg masuk..
dahla silicon tarak, semata2 guna air sabun ja, mana nak jalan...
so, pagi nanti aku nak buat keja enjoy2 ja then prepare 
for slide presentation unjung bulan nie..kena cari idea n isi awai2 cikit..
kalo dak nanti ujung2 time nak dekat present jenuh meraba2 nak mencari...hehe..
buat semua warga Boon Siew Honda..
aku taw hampa suma pown xsabaq2 nak cuti kan??haha..
k selamat malam roger n out..


0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat