Popular Posts

kisah-kisah kue

Cerita Kedai kOpi...

10 February 2011 ·

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia...cerita kedai kopi adalah tema untuk minggu ke-6 gelanggang raja lawak musim ke-5..wahh, minggu lepas dah berakhirnya tema muzikal komedi dimana pada minggu lepas tiada penyingkiran para peserta..bagaimana pula dengan minggu ini..??urmm...aku pown xpaham..haha..Diambil dari laman rasmi raja lawak : http://www.astro.com.my/rajalawak


" Minggu ke-6 Raja Lawak musim ke-5 bakal dihiburkan dengan tema Cerita Kedai Kopi. Tugasan baru ini telah disampaikan oleh bekas Raja Lawak musim ke-2, Nabil. Lebih menarik lagi, tugasan ini disampaikan di tempat menarik dalam negeri kelahiran Nabil. Sudah tentunya Port Dickson dipilih sebagai lokasi untuk penyerahan tugasan minggu ini. 

Dalam masyarakat Melayu yang menetap di kampung, aktiviti "lepak" di kedai kopi menjadi salah satu agenda utama seharian. Tidak sah jika sehari tidak lepak bersama ahli masyarakat termasuk Ketua Kampung jika tidak "lepak" di kedai kopi atau warong. Dalam suasana santai itu pasti akan ada seorang atau beberapa orang yang akan menjadi pencerita atau penggamat suasana. Mungkinkah watak ini yang akan dimainkan oleh peserta Raja Lawak 5 minggu ini? Nantikan dalam Gelanggang Raja Lawak, Jumaat ini, 9 malam di Astro Prima (105). "

di atas nie adalah peratusan undian setakat ini...dimana leman masih lagi yang teratas...tapi tengok2 sume macam seimbang ja..dan yang bawah tue pulak senarai peserta  raja lawak musim ke-5...xde warna tue, yang dah tersingkir..


so, sama2 nantikan gelanggang minggu ke-6 nanti ya..selamat malam..0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat