Popular Posts

kisah-kisah kue

berukband dan baju buat lappy kue..

31 January 2011 ·

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia...Alhamdulillah akhirnya aku dapat gak beli broadband sendiri, hasil duit sendiri...haha.aku beli yang speed 7.2 Mbps jew..capacity leyh download juz 3Gb..okla tue dari curik line orang..haha..tapi nanti kalo dah abih 3Gb tue, ak cilok la line streamyx orang lagi..ape salahnyer kan..haha..tapi yang jadi masalahnyer line celcom kat umah aku nie xbape nak betul sangat, bukan sume tempat leyh dapat...jenuh menyerong lappy aku barula laju cikit..so, lepas nie insyaAllah leyhla aku mengupdate blog selalu...

special edition sempena tahun baru cina...ntah corak muke ape aku pown tataw la...
selain dari BB...lappy aku pown berwajah baru skunk nie...laptop murahan ja tapi nak gak kemas2 bagi nampak menarik...terlalu rajin plak aku lap lappy aku bagi bersih...beli pelapik atas keyboard n sticker lekat kat depan lappy...haha.da lama kot lappy aku berbogel tanpa baju...la nie dah ada baju dah..hehe..banyak tol duit yang keluar hari nie...campur beli anti-virus kaspersky yg 1 user untuk apiz skali arinie total dah abih nak dekat RM200...adoyaiii...macam air ja duit keluar...nak cari bukan senang..urmmm...xpela janji menda yang aku beli tue nampak n berguna..xmembazir kan??..kan??..


(nie la yang aku tempek kt depan lappy aku..bg die ada baju cikit..hehe)


(oppppsss...1 lagi tue lappy member aku apiz, baru tolong format n nak install kaspersky kat lappy die..)


0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat