Popular Posts

kisah-kisah kue

KULIM seketika...

13 February 2011 ·

Assalamualaikum wbt dan salam 1 malaysia..arinie aku dah start cuti, sO memang bosan tahap gaban la dok kat umah..urmm, pape pon pagi tadi aku g terminal jap anta dipujaan hati naik bas balik ke kampus UM..sedeyhla coz die dah balik...kalo nak jumpe pon maybe bulan 6 nanti baru die dapat cuti...buat nani take care erk kat sana




Oklah berbalik pada tajuk entri kat atas nie...KULIM..sebenarnya xrancang pon nak g kulim..tengahari tadi aku terbaca status member aku si hafiz nie..so, petang tue dalam kul 3petang aku g umah die kat penaga..dok lepak2 jap, then try contact 2 orang lagi member rizal dan syafiq..masing2 xtwu nak g mane gak..last2, setuju turun g KULIM..hehe..kitaorang sampai KULIM pon dalam kul 5 petang gak la..lepak kat Gaint Kulim..1st skali lepak kat tempat karok dulu..aku xkarok pon, juz tengok n melayan ja member2 aku 3 orang dok karok..aku sora xsedap jadi xmampu la karok..haha..
nie antara pic yang sempat aku snap...



rizal dengan semangat ngah memilih lagu2 untuk dipersumbangkan..haha..btw cikit lg vokal nak sampai dekan..ngee~


hampa tengok tue..hafiz nyanyi sambil bermesej..tudia2 punya dasyaaatttt...haha.



then pas karok, kitaorang p makan jap...pekena chicken chop beb..perghhhh...memang terbaeklah chicken chop die..memang xrugi la aku makan walaupon harga juz rm8.50 ja..tapi memang cukup puas hati..aku ngan rizal pkena chicken chop, tapi si syafiq ngan hafiz pkena nasi ayam..agak kureng cikitla rasa nasi ayam die..huhu..tapi xpa janji dapat isi perut..

rizal tengah pulun makan chicken chop..syafiq lak pura2 malu la tue..haha

tersenyum keriangan si hafiz nie...rizal masih lagi dalam usaha beliau menghabiskn chicken chop..haha

tue jela aktiviti aku ngan member2 hari nie..insyaAllah ada duit nanti, akan plan something yang lebih menarik g..huhu..k roger n out..


0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat