Popular Posts

kisah-kisah kue

Boon Siew Honda Annual D!nner 2010

16 January 2011 ·


Assalamualaikum wbt dan salam 1 malaysia...alhamdulillah selamat sampai aku ke rumah..penant makan dowh..tadi dari kul 6.30ptg sampaila kul 11malam, ada annual dinner 2010 yg dianjurkan Boon Siew Honda..memang meriahla gak..paling dasyat sekali aku ngan teman2 aku duduk berlima ja 1 meja sedangkan yang lain2 1 meja dalam 9-10 orang...bayangkan lah macam mana kami yang 5 orang nie nak perabihkan lauk2 yang ada...haha..
(muke ceria ja bila dapat makan banyak2 malam nie..haha..time nie acara lom mula g..)

(pic aku ngan zaki..sementara tunggu acara mula..bergambor dulu..)

(menu ayam yang dihidangkan...nie baki yang xabih..pinggan besor tue..xlarat dowh..)

(udang goreng...aku makan 2 ekor ja..xleyh banyak2)

(yang nie lak hidangan last sekali, pencuci mulut la umpamanya..hehe..sedap2, tembikai susu + aiskrim..die jadi macam krim lak..)

(tudia...member aku dok ralik tengok skrin besor blakang aku..time ezlynn dok nyanyi..)

buat pengetahuan korang sume..tadi, artis yang dijemput khas adalah 
"EZLYNN"..
ala yang nyanyi lagu hi hi bye bye tue..memang bestla n menghiburkan..huhu..dalam lucky draw tadi, banyak hadiah2 yang diberikan..contoh peti ais, mesin basuh, tv LCD, dan hadiah istimewa 3 biji moto (EX5 dream, Wave 110, Wave 125 ultimo)..Then, sampai ja umah tadi..pergghhhh...sakit gler perut aku..xdan2 nak p masuk toilet ja..haha..more pic akan aku upload kan nanti coz pic tue lagi clear coz guna kamera..hehe..k slamat malam dan salam..



0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat