Popular Posts

kisah-kisah kue

bOsan lag!...

30 January 2011 ·

Assalamualaikum dan selamat malam buat teman2...hari nie aku dah start cuti sempena sambutan tahun baru cina    khamis nanti..aku cuti sampe ahad minggu depan..lama x?..hehe..gaji pown dah masuk tapi itulah lepas tolak itu dan ini tinggal bape jek lagi duit aku...adoyaiii..cuti2 nie pown bosan gak coz xtahu nak buat apa kat umah..nak jumpe member2 pown aku tataw nak buat apa..nk roger g perak pown susah sebab member aku xdapat cuti lama...2 hari ja pown die cuti, tue pown ada hal..urmmm....bosan lak aiii rasanya hidup nie..


dulu time blaja kat skola, datang ja sabtu dan ahad memang syok glerrr coz xpayah nak bangun pagi2 p skolah...nak tunggu bas brejam2 lagi..memang epy sangat2 lah time tue...tapi biler dah umo skunk nie...lain plak dalam fikiran..kalo xdak menda nak buat jadi bosanla pulak..tapi bila dah ada menda nak buat tiap2 hari jadi letih n malas..hah....


"weyh...cuti seminggu nie aku nak buat apa kat umah nie...nak bina badan kew..??..bosan toll..ada siape2 yang dapat bagi cikit idea yang bernas buat aku x..takkan nak lepak tepi panta sorang2 lak kot..gilerr buang tebiat..urmmm..."

lepas cuti nie, aku dah kena bersiap sedia untuk present slide depan CPO jepun tue dah..then nak kena study berkaitan wiring installation n PLC..semakin hari semakin berat lak nak jalani hidup nie..bila nak dapat hidup senang kan..? selamat malam...jom pikirkan bersama...bilerrrrrr......


0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat