Popular Posts

kisah-kisah kue

h!dangan kfc malam n!e

02 January 2011 ·

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia..actually aku pown xtwu nak update ape untuk post 2nd januari nie..haha..then tibe2 malam nie abang aku beli kfc lak..2 set snack plate kot..dalam ad 3 ketul ayam,sayur n ubi + air pepsi..masalahnyer yang nak makan, aku ngan mak aku jew..total sume 6 ketul ayam, 2 ubi, 2 sayur, 2 air pepsi..haha...so, terpikirla cikit nak update..makan besorla aku malam nie..kalo mak aku makan xabeh, sape lagi yang nak kena abehkan..aku gak la..xmakan rugi lagipown dah bape lama aku xmakan ayam..asyik sayur n ikan ja..nie la masa untuk bedal sume nie..haha..


haha...tinggal skotak jew lagi...xabeh..perut da full..

adoyaiii...mak aku pown makan 1 ketul ja..so ada baki lagi..hurmm..

japgi aku nak abehkan ayam yang tinggal lagi 2 ketul nie..makan jangan xmakan..coz esok sehari je lagi masa yang aku ada before dah mulakan keje 4hb nanti..so, nanti nak kena jaga makan balik, tiada lagi ayam selalu...seminggu dalam skali dua ja leyh makan..hari2 yang lain dipenuhi dengan sayur,ikan dan buah jew...hehe..k slamat malam..jemput makan jom..
assalamualaikum..


1 tengah goreng:

ada mokhtar said...
January 2, 2011 at 11:35 PM  

happy new year =)

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat