Popular Posts

kisah-kisah kue

jOm akt!fkan aper?

27 January 2011 ·


Assalamualaikum dan salam 1 malaysia...malam nie dikesempatan yang ada... aku nak share somethingla..aku pown xsure yang ramai orang dah tawu ke blom..aku pown baru jew tawu tadi..member aku yang send link kat aku..nie berkaitan ngan "aper?"..Rangkaian sosial terkini yang menyediakan aktiviti & peraduan menarik! Lagi kerap lawat, lagi kecoh, lagi best!..die memang macam fb,ms,fs macam tue la..maybe ganjaran2 nyer yang menarik...so, bagi saper2 yang nak join leyh la ke link nie k.."www.aper.my" sambil2 tue add la aku sekali..korang search gune email nie k"zaireyknightboyz@yahoo.com"..



nie lak dashboard aku...hehe..macam best jew design die kan2...jom join ramai2 ya..


0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat