Popular Posts

kisah-kisah kue

jOm tonggek berama!2..

15 January 2011 ·

Salam 1 malaysia...jom tonggek weyh...hehe..ala, sebenarnyer bagi yang dok penang suma dah taw dah ape die yang aku maksudkan dengan tonggek2 nie..tipu la kalo hampa suma xtaw..semalam lepas balik keja kul 5..aku ngan member2 aku yang reja skali kat boon siew honda, kitaorang plan nak p pkena "rojak tonggek" kat pantai road..lgpown dowang ramai yang praktikal n bukan asal dari penang..so, saje la jenjalan kat ctue..haha..ada la beberapa pic yang aku sempat amik walaupown agak xclear...(biasala nset murah ja)..


dah abeh tonggek...dowang p pesan popia plak dah...
rajin makan sume dak2 nie..haha


aikk...member aku rizal siap cekak pinggang g..
xpuas ati popia xdapat g ka??haha

yang nie aku pown xtaw apa yang dorang dok bincangkan...
meeting ap weyh..??


tudia bro hafiz yang melayan seketika slepas 
penat bertonggek..haha..

lepas nie ntahla apa yang dorang planning..dengar cita dapat gaji nanti, nak p pkena chicken chop kat tluk air tawaq lak..ntahla..follow jew..hehe..k salam

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat