Popular Posts

kisah-kisah kue

Sengal Zone : Masuk Bloglist Awak !

03 January 2011 ·

Aku yang sengal nak join Sengal Zone Bloglist...yeah2 2x sengal suda...hehe

salam 1 malaysia...malam2 nie aku godek2, terbang2 sana sini, guling2 skali sepenuh hati aku..sambil guling2 aku terperasan berkenaan "Sengal Zone" nie..huhu..ape lagi pantang keturunan cheq kalo xjoin..haha..ok lah kalo cakap panjang2 pown xguna, kalo tendang pown xkena..so, ape kata korang g kat link bawah nie k..hehe..


<< SENGAL ZONE >>

(klik "SENGAL ZONE" untuk maklumat lanjut)

Syarat-syarat tuan sengal zone di letak :


Macam biasa la kan, buat entri bertajuk Sengal Zone : Masuk Bloglist Awak !

(cheq dah buat dah)


Letak Official Header kat atas tu beserta link blog Sengal Zone sekali
(yang nie pown cheq dah buat siap header skali cheq letak..haha)


Ini terbuka pada umum, Non - follower pun boleh join taw !
(tapi cheq da follow..alamak =P)


Tiada sesi tag mengetag ye !
(sangat suke syarat nie..)


Jawab soalan dibawah dengan penuh lemah gemalai :

Kenapa anda nak masuk bloglist Sengal Zone ?
(sebab cheq nak tambahkan kesengalan cheq yang kian sengal..hehe..sebenarnya cheq suka terbang2,terjah2 sambil guling ke blog2 orang, dat y cheq join.)


Sudi tak anda bekerjasama dengan blog Sengal Zone di lain masa?
(kalo sudi cheq tersangatlah sudi...tapi kalo u jump i see..haha)


Secara jujur , pendapat anda tentang blog Sengal Zone ! ( Ikhlas, jujur ye!)
(putih lagi suci...memang tenang nak baca coz xberserabut dengan widget2..simple but nice)


Okeh? Pastu post kan link entri korang ke ruangan komen entri nih
( yeah2 nak letak link nak letak link)


Tarikh tutup dia adalah pada keesokan harinya pukul 4 petang ! 

(cepat2...cheq da join, korang bila pulak.??)



WOKEYH SIAP...!!




2 tengah goreng:

iekasub said...
January 4, 2011 at 7:51 PM  

hope kite same2 dpt masok list! ^_^V

muhamad zairi bin marzuki said...
January 5, 2011 at 10:13 PM  

yupp..hopefully..hehe

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat