Popular Posts

kisah-kisah kue

weld!ng (WE) terbaek..!!

11 January 2011 ·

Assalamualaikum wbt...Alhamdulillah selesai dah orientasi untuk hari nie..hari nie aku terjah ke bahagian welding..perghhh...memang terbaekla bro2 yang tengah welding kat ctue..sume otai2..aku dah nampak dorang sume macam robot, buat keje cikit punya laju..huhu..

(lebih kurang macam nie la robot die..tapi nie aku cilok kat google ja tapi brand 
die sama motoman)

Aku pown sempat try gak welding tadi...alaa,ciput jew pown try..pedih mata buat lama2..haha..tadi aku ngan lain2 memang pakai ala2 orang kat market juai ayam..dengan glove, spek mata besor, cover lengan n then cover badan..haha..memang terbaek n kacak2 la sume tadi..=P..paling teruja tengok robot2 tengah welding body ex5..laju n kemas kot..

(yang bahagian yang aku bulat tue yang dowang welding..main body ngan swingarm)

Mata aku pown dok mai berair ja tengok api2 yang dok percik..tapi memang pengalaman paling best kat tempat welding la..staff2 pown sumenyer kepala leyh masuk..yang best kat kilang nie, kalo ada orang2 baru memang disambut dengan bunyi-bunyian la..time2 dorang borin2, sempat lagi pegang body moto jadi mike (siap nyanyi lg)..haha..sempoi la hampa suma..leyh masuk AJL26 twun depn..kahkah..urmm, sok plak aku bakal masuk bahagian AF (tempat pemasangan part2 moto)..cniela tempat yang aku akan stay selama 2 bulan before tukar ke department pilihan aku..so, kalo nanti korang ada beli moto Honda ka..maybe salah 1 moto tue, ada hasil tangan yang aku pasang...haha..k roger n out..xsabor menanti hari esok..!!



3 tengah goreng:

a'im said...
January 12, 2011 at 12:34 AM  

jual robot ni mesti untung kan..haha

muhamad zairi bin marzuki said...
January 12, 2011 at 10:09 PM  

xpayah juai...kita transform kan jew die jd transformer..haha

AzwaZynal said...
January 12, 2011 at 11:57 PM  

wah seronok gila buat welding! hahaha :D
terbaik !

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat