Popular Posts

kisah-kisah kue

mengkuang dam "alamak pancit suda.."

20 January 2011 ·

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia..wahh, memang eppy sangat arinie coz cuti..haha..lagipown semalam pown balik keje dah kul 12 tgah malam, then lepak2 minum air jap kat anjung cafe sampai kul 1 pg baru balik umah...haha..so, harinie aku n teman2 BSH aku dengan rajinnya p mengkuang dam jogging..wahh, rajin betoi kan2..?? kami semua p 7 orang ( 3 pompuan dan 4 lelaki )..sampai ja dalam kul 5 petang n terus joging kat kawasan banyak2 pokok, mendaki cikit..ak jogging kat trek sebelah empangan xleyh, panas sangat...urmm, dah lama xjogging, sampai ja kat penghujung trek dah tercungap2.."PANCIT" kot..haha..bak kata rizal "air cleaner" xberfungsi dengan baik..hehe..

cantik x..?? kalo nak berenang pown bleyh kalo berani n xtakut mati lemas..haha

pic nie aku cilok kat google ja coz xamik pic td..member aku ja yg amik guna kamera...tapi xpela..sebagai contoh ja pown..ingin rasai kepenatan berjogging..leyh datang cnie yerr..hehe


lepas balik dari jogging, dengan baik hatinya member aku sorang nie "hafiz" berbesar hati mensponsor makan pulak..so, sume lepak p makan capati n roti bom jap...memang sedap sehingga menjilat jari..member aku nie dapat berita dari mak die "lecturer kol gtwu dapat keputusan cemerlang 4 flat"..huhu..thanks bro sudi belanja makan..hehe..


sampai ja umah tadi dah letih, oksigen xbape nak cukup coz lama xjogging then p jogging..memang cari nahas la..jenuh nak sedut oksigen banyak2 balik..hehe..esok dah start keje..petang sampai malam gak..xsabar tol..k roger n out...



2 tengah goreng:

meaw said...
January 20, 2011 at 9:43 PM  

meaw tak sampai2 g kat sini......salu duk hiking kat bukit mertajam....

muhamad zairi bin marzuki said...
January 20, 2011 at 10:17 PM  

meaw...tryla g sane nanti..pemandangan die ok la gak.n g1, memang dalam planning ahad nie nak g hiking kt bukit mertajam..hehe

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat