Popular Posts

kisah-kisah kue

Maharaja Lawak 2011

28 March 2011 ·

Assalamualaikum wbt..alahai xhabis2 tol aku nie ngan entry Maharaja Lawak..terlalu excited la katakan..dah bape kali dalam minggu nie entry aku asyik berkisarkan Raja Lawak , Maharaja Lawak..mesti dah bosan kan..??xpela, juz seronok2 je..lagipown show kali nie adalah yang terbaek dikalangan yang terbaek..patut diberi tumpuan yang lebih cikit..huhu.

Apabila semua yang terbaek berkumpul..maka kecoh lah gelanggang kali ini..

atas dari kiri : Alex, Balas, Amir, Jambu (Yus&Tauke), Jihan, Man, WAI (Kecik & Idlan)
bawah dari kiri : XN3, Jozan (Johan & Zizan), Nabil, R2, Sepah

nie plak jadual gelanggang maharaja lawak yang akan berlansung secara langsung..so, korang sume jangan ketinggalan yerr..

Untuk maklumat lanjut boleyh ke laman rasmi Maharaja Lawak :



5 tengah goreng:

beaty said...
April 2, 2011 at 12:03 AM  

tadi x sempat tengok la..next week akan tengok ..anyway da follow u ya

muhamad zairi bin marzuki said...
April 2, 2011 at 11:02 PM  

beaty..smlm gelanggang 1 memg best..tambah2 balas,sepah,nabil,jozan..huhu.mmg layan la..tp ad gak 2,3 peserta yg xbpe nak mnyerlah..huhu

Firdaus Kasim said...
April 4, 2011 at 5:16 PM  

betul ke maharaja lawak kt astro ria hanya dua episod je???

Entri Panas! Pakej Lengkap Nuffnang :
Rahsia Terbongar! Cara Sebenar Menjana Pendapatan Lumayan Nuffnang (Bahagian 1)

Rahsia Terbongar! Cara Sebenar Menjana Pendapatan Lumayan Nuffnang (Bahagian Akhir)

muhamad zairi bin marzuki said...
April 5, 2011 at 12:36 AM  

yupp...juz 2 mnggu jew..AC pown da umumkan ms 1st glggang hari tue..huhu..then mggu ke-3 smpe final kt channel warna ja..

saiful bakhtiar said...
April 11, 2011 at 9:03 PM  

lawk terus lawak.tp nak tukar channel yg tak best tu

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat