Popular Posts

kisah-kisah kue

Gelanggang Akhir Raja Lawak Musim Ke-5

18 March 2011 ·

Assalamualaikum wbt...lagi beberapa jam saja lagi akan berlangsungnya gelanggang akhir raja lawak astro musim yang ke-5..perhitungan bakal bermula diantara 3 finalis iaitu Man, R2, dan juga Balas..siapakah yang bakal dinobatkan sebagai raja lawak pada musim ini seperti Yus,Nabil,Sepah,Kecik..jangan lupa saksikan pada malam ini tepat jam 9 malam..huhu..terbaek dari ladang dan lautan dalam habaq mai..


seramai 12 peserta raja lawak pada musim ini..tapi hanya 3 yang layak untuk ke final..tahniah buat man,r2 dan juga balas..bagi peserta2 yang lain, anda semua juga raja lawak dihati peminat2..tahniah3x..


pakat2 undi la weyh malam nie..hope malam nie persembahan dari finalis adalah yang terbaek dari yang terbaek..huhu..

nak tengok secara live leyh ke link yang aku letak kat bawah nie yerr...
Seterusnya follow nie :

  1. korang g kat "Astro B.yond Player" 
  2. tekan jer kat imej saksikan gelanggang raja lawak 5 secara langsung..
  3. klik kat "saksikan gelanggang raja lawak 5 minggu 1 bermula pada 9 malam ini"
  4. die akan kuar untuk login..kalo dah register, teruskan je login dah dah leyh tengok live..
  5. percume jew dan selamat menonton

1 tengah goreng:

muhamad zairi bin marzuki said...
March 18, 2011 at 10:38 PM  

keputusan sebentar tadi..

MAN juara
R2 naib juara
BALAS ketiga

memang terbaeklah psembahan MAN malam nie..kputusan malam nie pown adil dan mengikut kualiti persembahan..tahnia3..xsabar menanti kemunculan Maharaja Lawak lak..

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat