Popular Posts

kisah-kisah kue

1st Entri 2013 - Alhamdulillah syukur

01 January 2013 ·

Assalamualaikum wbt..
Pertama sekali syukur alhamdulillah kerana diberi kesihatan yang baik untuk menempuh dan melalui hari-hari mendatang dalam tahun baru 2013. Hari ini 1 Januari 2013, bermulalah hari baru bagi aku.. Tahun 2012 ditinggalkan dengan pelbagai episod suka dan duka, tangis dan tawa. Dalam kesempatan ini juga, aku bersyukur kerana pembedahan yang dilalui oleh ibu tunang aku semalam berjalan dengan lancar.. Kini ibunya berada dalam keadaan stabil dan semakin pulih.. Alhamdulillah..

Antara episod-episod terbaik dan positif sepanjang 2012 :-

  1. Kenaikan status dari Assistant Engineer I -> Assistant Engineer II dan diberikan tanggungjawab sebagai Team Leader Unit.
  2. Berlangsungnya majlis pertunangan aku bersama pasangan.
  3. Dipermurahkan rezeki, dan rezeki yang ada dapat membuka dan memulakan pembayaran akaun ASB mengikut kemampuan.
  4. Kejayaan layak ke NHC (New Honda Circle) Malaysian Convention dan memperoleh tempat ke-7 dari 12 kumpulan yang sertai.
Mengharapkan tahun 2013 diberi kemudahan dalam segala urusan dan lebih baik dari tahun 2012..=).. Selamat Tahun Baru 2013 buat semua..=)0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2020
nak meluaskan bidang kerjaya dan menstabilkan ekonomi family dan diri sendiri..bebas dari hutang yang membebankan..insyaAllah..amin.

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat