Popular Posts

kisah-kisah kue

Jom Join Bloglist Man Yusoef

27 March 2011 ·


Assalamualaikum wbt dan salam perpaduan, salam ukhwah salam bahagia...ek eleh dah macam nak sampaikan pidato la plak...huhu.tadi dalam tengah godek2 blog orang, lompat sini lompat sana, lari lompat berpagar, guling-guling sekejap..pastue bangun balik aku pown ternampak lah menda nie "Jom Join Bloglist Man Yusoef"..eh2, cam sama jek ngan tajuk entry..penat aku taip balik.."copy ngan paste je pown berkira"..=P..


Oklah xmow taip panjang2..teruskan pada syarat2nyer..jeng3x..


1. Buat entry berjudul "Jom Join Bloglist Man Yusoef".  "selesai suda"
2. Letak header  yang dia dh buat sendiri (macam kat atas tue). "selesai suda"
3. Lengkapkan ayat: "selesai suda"


      Blog Man Yusoef TAK BEST sebab ....
"Entahla tapi nak bagi pendapat apa kata tambahkan info cikit tentang sukan tanah air..cam tentang bola sepak  ke,badminton kew..ok gak coz sekarang perkembangan sukan kat malaysia dah meningkat dan ramai peminat nak tahu perkembangan semasa,dua masa dan tiga masa..huhu.=)"


4. Tag minimum 1 orang rakan anda. Dan make sure beliau sedar dirinya di tag.
     mangsa keadaan yang di tag : Cik Zila Rock"selesai suda"
5. Tinggalkan url entry anda tu kat entry  DISINI"selesai suda"


Ok trimas..selesai dah aku celoteh yerrr...jom tidow..krohh..krohh..

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat