Popular Posts

kisah-kisah kue

lega rasanya

12 March 2011 ·

Assalamualaikum wbt dan slam 1 malaysia buat semua ya...actually nak update menda nie semalam, tapi dah letih sangat, so update pagi nie jela..ok semalam lepas balik keja, aku trus roger g bank..eh...gaji dah masuk ka..??xdela..sebenarnyer aku g bank coz nak bank in wit kat akaun c pakzue..sape plak pakzue nie..??..tantang pakzue nt aku citer..dengan semangat yang membara, aku meredah hujan disepanjang jalan..sampai je bank, basah kuyup aku, luaq dalam abih lencun..haha.tapi xpa, sebab lega rasanya..huhu..lepas bank in, nak balik xleyh pulak, ujan cam xbhenti2 g..singgah jap makan dulu...tudia2..banyak tol duit makan luar yer...


aku pown tataw apa nama kedai makan tue..aku men redah ja masuk..order nasik goreng paprik ngan air carrot susu..

nie dia nasik nya...memang sedapla..aku suka lauk2 die tue..nie aku dah makan cikit..tue yang nampak cam kekurangan ja..haha..dah makan br tingat nk amik pic..=P

tudia...tudia...terlioq tengok ayaq dia..ak lupa nak kacau susu kt bawah..sedut2 tudia2 "paham sendiri jela"..

keadaan kat luar masih lagi ujan renyai2...dalam kul 6.30pm baru aku gerak balik umah..bukan xmow redah ja..dahla td dah basah, baju xsempat kering g, nak bg basah lagi..perghhh...xmow2..




<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>


Oklah berbalik pada "pakzue" tue saper..ok2, sebenarnya die nie niage jersey secara online..macam2 jersey die ada jual, harga pown memang berpatutan..aku pown baru ja order jersey kat die..GredA n Gred Triple A..kalo nak maklumat lanjut leyh ja tengok sendiri kat blog n facebook die..nanti aku letakkan link kat bawah nie bagi memudahkan korang nak ushi2..




MENYEDIAKAN JERSEY GRED BIASE DAN GRED TRIPLE A(AAA)

BERMINAT,MSJ @ 0129612918

TERIMA KASIH.


kalo nak maklumat lebih lanjut, leyh ke link yang aku dah bagi tue k...k roger n out..


0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat