Popular Posts

kisah-kisah kue

siti haslina hasni..kamu nak nie x?

26 April 2011 ·

Assalamualaikum wbt..tibe2 malam nie teringat lak tentang coklat pas melantak cadbury tadi..huhu.pikir punya pikir dapat 1 idea..next month nak g kay l jumpa ngan si dia..so, xkanla bawak tangan kosong jew kan..lagipown nak sambut bufday sama2..bulan 3 aritue 12hb March bufday aku, n baru2 nie 21hb April lak bufday c dia..tapi xdapat nak sambut..so, apa kata kalo adiahkan die yang nie sebagai pembuka pertemuan..huhu..makan kat hotel ad pembuka selera..kalo jumpa pown mestila kena ada pembuka pertemuan kan..hehe..


ihsan gambor diambil dari blog puan mazinah : http://resipicoklat.blogspot.com


ihsan gambor diambil dari blog puan mazinah : http://resipicoklat.blogspot.com


ihsan gambor diambil dari blog puan mazinah : http://resipicoklat.blogspot.com


sangat shantek kan..??nak makan pown rasa sayang lak..hehe..Ok x bagi camnie..?? =)..ke ada cadangan yang laen..

2 tengah goreng:

hans said...
April 27, 2011 at 6:38 PM  

bagi jer yang nih
cantik kut
mesti makan punya

muhamad zairi bin marzuki said...
April 27, 2011 at 7:20 PM  

haha..kalo makan xpa, jangan nanti dia p boh dlm frame n taruk dlm peti ais sudah..hehe..

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat