Popular Posts

kisah-kisah kue

kOrang memang terbaek..Maharaja Lawak 2011..

10 April 2011 ·



Assalamualaikum wbt dan selamat tengahari yerr...korang tengok x Maharaja Lawak jumaat yang lepas..minggu ke-2..huhu.bagi pandangan aku, peserta yang masih maintain lawak die adalah :-

|  Nabil  |  Sepah  |  Jozan  |  Jambu  |


Memang 4 peserta nie peserta pilihan aku lah..huhu..serius lawak..sume dari raja lawak 1,2 dan 3..terbaeklah korang..

NABIL
sonyum slalu pakai nie bang..huhu

dikipeh2 dihalau2 sojuk lauk tue..=P

SEPAH
abang bayangkan ular tedung kecik nak lawan dengan gajah yang besor..haha

shuib kusyuk ngah crite kisah ular tedung ngn gajah..semangat toll..

JOZAN
harinie papa dodoikan sol..papa ada lagu bru buat sol..=P

ooO...sol.? yer papa..soley soley...soley ley...haha

JAMBU
malu kat org kg tok..nape pakai boxer je tok..

ehh...zila bakarin..haha.

Next week adalah bertemakan "Musical Comedy"..wahh memang tema yang menarik dan makanan lah buat Jozan dan Sepah..hope dapatla lawak pecah perut dari peserta2 Maharaja Lawak nie minggu depan..
Roger n Out..=)


2 tengah goreng:

Firdaus Kasim said...
April 10, 2011 at 3:40 PM  

aq mm target Nabil yg akan menang sbb dia pernah jadi bintang paling popular

Korang, meh le baca my latest entri ini :) :
Nuffnang pandang serius pada entri "Rahsia Terbongkar Nuffnang"

muhamad zairi bin marzuki said...
April 10, 2011 at 5:48 PM  

kalo diikutkan susah nk bt andaian..nabil,sepah mmg diorg berbakat besor..sama gak cm jozan n jambu..tp skunk nie pling ramai pminat jozan..mgkin tue cikit sbyak mmbantu diorg utk menang gak..

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat