Popular Posts

kisah-kisah kue

Konvokesyen kali ke-74

15 April 2011 ·

Assalamualaikum wbt dan salam 1 malaysia

Seperti tajuk entri aku kali ini, berkaitan dengan konvokesyen kali ke-74 yang bakal berlangsung pada 12 Mei - 20 Mei 2011..Tajuk entri macam dah konvo je kan..hehe..Oklah, aku teruja sangat bila nak konvo nie walaupun dah terlewat 6 bulan dari member2 aku..Apakan daya, aku xpandai..=P..

Istiadat konvo aku nanti kat UiTM Shah Alam..huhu..So, terpaksa lah mintak cuti keje.."No Pay Leave" selama 3 hari..habis gaji aku kena potong 3 hari..adoyaiii...

Tadi alhamdulillah aku dah selesaikan yuran konvo RM115.00..habis2 kerja terus pergi Bank Islam buat pembayaran..Lega rasanya..Cuma menanti hari ja nak roger g Shah Alam ambil jubah konvo.."sambil2 nanti leyh singgah kay l bertemu dengan si dia..hehe"..=)


No. giliran aku pada hari itu nanti adalah..jeng3x..692..gila bapak jauh..sementara nak menunggu gilaran aku nanti, tido sejam dua pown lepas kot..haha..Aku lak sidang yang last sekali "Sidang Ke-11 yang jatuh pada tarikh 20 Mei 2011"..Macam dalam pic bawah nie..Tapi ok lah sebab pagi, mesti meriah cikit..haha..


p/s : xsabor rasenye nak pakai jubah konvo, nak amik gambo pogang bunga, baling topi ke langit dan guling2 depan dewan...haha.giler tol sewel mamat nie..=P


6 tengah goreng:

xazryx said...
April 15, 2011 at 8:01 PM  

tahniah . :)

muhamad zairi bin marzuki said...
April 15, 2011 at 9:29 PM  

azry : mekasih..doakan sama aku success dlm pkerjaan ya.hope dpt conform bulan 6 nie..huhu

man yusoef said...
April 15, 2011 at 10:28 PM  

wah...aku grad taun lepas...bulan 10...huhu...excited gila...anyway.congrets!

muhamad zairi bin marzuki said...
April 15, 2011 at 10:51 PM  

man : trimas2..ak sptutnya grad ngn member2 bulan 12 twun lepas..tp dg extend 1 sem..lmbtla grad nyer..haha.byk main sgt..

TINA said...
April 16, 2011 at 1:52 AM  

Assalamualaikum

saya tumpang gembira untuk awk.saya dah pernah pakai baju konvo

zaidi said...
April 29, 2011 at 9:35 AM  

kalau nak sewa guest house area pusat komersial seksyen 7 shah alam leh cal 0192713481 @ shahalam-homestay.blogspot.com

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat