Popular Posts

kisah-kisah kue

<::3 s3rangk@i ++::>

29 August 2010 ·

Dalam minggu nie macam2 penyakit aku dapat...
mula2 sakit perut tahap dewa sampai ke pagi aku jadi ahli mesyuarat toilet...
sakit dia xperlu nak cakap la..
sampai lenguh kaki aku dok ulang alik...
nak buat apa reja pown xsenang duduk..
lepas sakit perut da hilang,kepala pulak buat pening2...
kalah orang dok mengandung tuh...
dia punya berdenyut macam nak cabut ja kepala taruk atas paha then tempeleng cikit sekali dua....haha..malam tue aku pekena panadol 2biji...
tp mlm tue selang sejam aku telan lagik 2 bijik...amik ko...
xilang gak aku tatawla.....
soknya baru la nak lega...lepas lega binatang laen pulak yang mai...
selesema..tapi aku xpnah nak panggil selesema..
aku lebih suka panggil selesedung...nampak stylo cikit..
huhu...
nak dikatakan ubat selesema warna kuning tue da habis..kena ubat len memang xdak effect..selesedung aku melanda dalam 2,3 hari gak sehinggalah skunk nie...
dok xilang2 lagi...nak cabut idung jap leyh x??...
kalo boleyh dah lama dah aku cabut tinggal kat umah...
nak pakai baru boh balik...
huhu..
yang paling aku xpuas hati semalam tiba2 ja aku batuk..
siot tol..secara spontan lak tue..
start ja batuk memang xberhenti dahla...
berkokok siang malam...
aku dah leyh amik tugas ayam tiap2 hari...
tukang kejutkan orang...
huhu..
batuk xilang lagi mai pulak demam,..
yang nie paling aku benci coz aku kalo demam memang secara automatik kemalasan tahap cipan nanti datang...
nak buat apa benda pown jadi cam batu konkrit dok atas kaki tangan tue...
urmmmm....
bila lah nak hilang suma nie...
dugaan bertubi2 dok mai kat aku bulan posa nie...
hope cepat hilang la suma nie...
aku dah malas mleleh ja...
nak gak cargas kembali...
nanti nak p beli seluaq ngan baju nih...
xsihat xmsyuk la...
huhu...

roger 
out..

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat