Popular Posts

kisah-kisah kue

m3ngong tOl....

15 August 2010 ·


Bangang
Bengang
Bengong
Mengong
Tenuk
Cipan afrika selatan
Papadom tosai

Dan sebagainyer ++….
geram tol aku ngan sorang mamat nie….
ntah pape la die malam nie…
tiba2 nak emo semacam ngan aku ngan member aku….
apesal ngan ko ha…
seb bek bulan pause,kalo x memang dah kene sound direct ngan aku tadi….
member aku pown malas nak layan mamat tue….
ayat2 mula memang bagus,cerita sume bab2 agama tuh…
aku dok piker bukak alim la….
laz2 ayat ntah pape…
serius mulut macam longkang….
longkang lagi ok coz kuarkan bau ja 
dari die yang kuarkan bau ngan bunyi mcm longkang sekali….
jarang dow aku nak marah2 macam nie…
hahaha…
tapi xpew aku marah2 jap ja pown…
bukan nyer ape juz xsedap jela dengar ayat die ntah pape….
mane die blaja pown aku tatawla..
blaja university tapi percakapan langsung xjaga macam orang xberpendidikan….
aduyai…
bak kata david teo…’you ada betol ka??”….
memang ini punya orang tarak betoi punya lorr….
aku yang agama xseberapa nie pown kalo nak cakap something, 
maw piker 1000x gak woo….
dia leyh selamber jew…silap la derr….
tarak pa…ini malam,malam die….
lain kali malam aku lak….malam seribu bintang…
hahaha…
Cool…cool….hahaha…
aku da ngantok n aku nak tidow…
dari melayan marah yang sia2 nih…kuikui…

p/s : ada agama…..pegang kuat pada agama….ada bahasa….jaga bahasa….bukan apa,hari ni mungkin hari kita, tapi kemudian nanti xtahu lagi….bila terkena pada batang hidung sendiri….”lu pikirla sendiri”…

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat