Popular Posts

kisah-kisah kue

Mov!3s s3ries terb@ru 2010

14 August 2010 ·

Bercerita tentang movie series yang ditayangkan…

adelah beberapa episode series
yang aku sangat tengok….
antaranyer adnan sempit the series…
still lagi ditayangkan di saluran astro…
xclap aku baru lepas ditayangkan
episode 18,

cerita nie diadaptasikan dari movie adnan sempit,yang
memang jalan cerita agak sengal tapi memang best…
jalan cerita dalan episode series nie sama jek ngan movie die juz diperpanjangkan lagi jalan cerita…
tambahan pula dengan lakonan pelakon baru
macam azad jazmin,memang kelakar abisla…
hahaha…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

then yang terbaru cerita 3 budak botak

yang merupakan lakonan ertis2 komedi dari raja lawak musim ke-4….

kumpulan kecik
yang dianggotai oleh wan ngan achoe
dan juga sorang lagi iaitu  idlan “abg kassim pon pon”….
adelah kisah2 lucu mereka nie…
memang layan lah…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Dan lagi 1 yang xkurang bestnyer citer yg disiarkan di gua.com.my iaitu dunia baru reunion…

dah habis dah pon…dari episode 1-20…

bagi siape2 yang pnah mengikuti drama die dulu,
n then movie,mesti tawu lah jalan cerita die cmne…
yang paling best elyana…
hahaha…

makin berisi bila da pregnant,by the way still kiut…
huhu…

p/s : bagi sesiape yang berminat leyh la mendownload….
saiz die kecik ja…
korang leyh download melalui youtube
search jek nama drama series tue….
nanti akan keluar…
xkan menyesal lah mendownload coz cerita memang menarik…
hehehe…
selamat menonton…
layan….

0 tengah goreng:

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat