Popular Posts

kisah-kisah kue

BEN ASHAARI LELAKI vs PEREMPUAN

04 May 2011 ·

Assalamualaikum wbt dan salam bahagia..1st time aku join segmen yang dianjurkan oleh bro Ben Ashaari nie..Sebab tajuk cam menarik ja dan memang aku menunggu saat ini..macam2 persoalan yang terbuku dalam fikiran mengenai perempuan nih..haha..
Sebelum mengarut lebih banyak..1st sekali kena la letak header bro Ben Ashaari nih dulu..baru la boleyh nak join dan mengarut panjang2 lagi..(mengarut yang logik kay)..huhu


kalau nak join gak..alaaa klik jer kat header beliau di atas nih..=)

Soalan beliau berbentuk sambil berbunyi dan berkata begini :


  • Jika anda LELAKI , sila tuliskan persoalan yang sering bermain dalam kepala anda mengenai perempuan .. Tolong jgn mengarut yer .. Aku tak bertanggungjawab dengan entri korang tu .. Begitu juga sebaliknya jika anda seorang perempuan .. Apakah persoalan yang sering bermain di kepala otak anda mengenai lelaki ! Tuliskan soalan jer ...
Lalu aku pown menjawab sambil soalan itu berirama dan beralun2 begini :

  1. Bila ternampak perempuan dari jauh wahh gebu n putih melepak..soalan die ( putih n gebu semulajadi ka make-up tebal..?? )..memang nie yang selalu aku pikir..huhu..ala lelaki len pown sama ja..kan2..=P
  2. Asal perempuan bila masuk shopping complex xpernah nak sesat..?? (semua jalan diorang tahu..bagi lelaki yang follow, sian kan..??tapi kerna sayang segalanya boleyh jer..xkisah pown..)
  3. Perempuan yang cantik mesti ramai peminat, seandainya dipertemukan bersama, senang ke nak jaga..?? (dugaan lagi besor kan..)
setakat nih 3 jela yang aku nak tanya..kang banyak2 t termerapu menda laen pulops..haha..k roger n out..


11 tengah goreng:

Belog MTT said...
May 4, 2011 at 12:02 PM  

MTT singgah dari blog Incik Ben..jempot singgah.. :)

http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

muhamad zairi bin marzuki said...
May 4, 2011 at 12:17 PM  

thanks ya eyra sudi singgah..=)

::Mastura Zakaria:: said...
May 4, 2011 at 1:26 PM  

jalan-jalan sini tengok soalan...

Rozuan Ismail said...
May 4, 2011 at 1:30 PM  

hehe..singgah sini dr blog abg ben.pompuan kan banyak yang minat shopping.mestilah tak sesat

L.a.n.u.n j.A.L.a.n.a.n said...
May 4, 2011 at 1:31 PM  

kitorang kan pakar bab2 shopping nie.. of cuz x sesat... erm.. make up o x?? huhu..


singgah la..
http://lanunjalanan.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

BudakBosan said...
May 4, 2011 at 1:34 PM  

jwpn utk soalan 1st: slalunye boleh sgt nak beza org tu putih sebab semula jadi or mekap tebal..hehee...bedak bkerak2 kalau slh pakai..eee i pun xsuke mekap tebal..mcm clown..

http://rinashaari.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan_04.html

Bella Bell said...
May 4, 2011 at 1:57 PM  

soalan ni menarik! nak jawab! hahahha~

Bella Bell said...
May 4, 2011 at 1:59 PM  

http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-aku-jawab-soalan-zackillerz.html

done! hehehe~~

Irma A.Wahid said...
May 4, 2011 at 2:02 PM  

tapikan ade je laki yg x sesat bile masuk shopping mall...sbb dia suke shopping.ni pmpn plak yg xtawu jln nak kua

http://irm4blues.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

BudakBosan said...
May 4, 2011 at 2:51 PM  

http://rinashaari.blogspot.com/2011/05/aku-jawab-soalan-zackillerz.html

muhamad zairi bin marzuki said...
May 5, 2011 at 12:43 AM  

thanks bagi korang yg sudi singgah dan menjawab persoalan ak tue k..mekaseh daun keladi, esok lusa jawabla lagi..hehe

lalalala

Post a Comment

t!nggalkan j3jak s3kal! yeRr

Ampersands & angle brackets need to be encoded.
Related Posts with Thumbnails

Corat-Coret

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
Tahun Baru 2013..Azam Pun Baru..=)

Banyak misi yang perlu dilaksanakan bagi

tahun 2013. Semoga diberi kekuatan untuk

aku menghadapinya..=)

Gomo Kelate Gomo

^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^


Geng2 sEt!a

p3ngunjUng k3hOrmat